Travelmap is back, in een nieuw jasje

Mijn naam is Henk jan. In 2004 startte ik ooit met travelmap.nl. Destijds was het een reisportal waar je van duizenden bestemmingen reisinformatie en reisaanbod kon vinden. Zo’n 10 jaar geleden stapte ik uit Travelmap. Sindskort heb ik de website weer teruggekocht. Ik heb het concept volledig omgegooid.

Ik schrijf niet meer over bekende reisbestemmingen. Juist focus ik mij op reizen buiten de gebaande paden. Naar onbekende, minder gebruikelijke plekken. Ik probeer ze zo veel mogelijk zelf te bezoeken of informatie via bekende inwinnen.

Ik geloof juist dat onbekendere bestemmingen zonder massatoerisme meer reisplezier opleveren. Zeker als je er zonder hoge verwachtingen heen reist.

Ik probeer zo veel mogelijk algemene inspiratie te bieden voor reizen buiten gebaande wegen. Ik probeer zo min mogelijk hoge verwachtingen te creëren van onbekende reisoorden. Want verwachtingsmanagement is alles.

Mijn doel is dus vooral dat je zelf toffe reizen buiten de gebaande paden ontdekt en de massabestemmingen links laat liggen.

Vorige
Vorige

Mijn blog gaat over ‘Reizen buiten de gebaande paden’