Washington DC

Aantal hotels
200
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
40
Bekijk spots »
Inwoners
565.000
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
-7 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Washington DC?

Washington DC

Dit districht behoort tot geen enkele staat, zodat de inwoners niet mogen deelnemen aan de verkiezigingen van het Amerikaans congres. Wel mogen ze kiezen voor de president van Amerika. Bezienswaardigheden in de regeringsstad. Washington zijn het witte huis, het Pentagon, het Capitool en het Lincoln monument. De 'mall' is een autovrije zone waar je de meeste gebouwen kunt zien. Ook zijn er vele musea. Wereldberoemd is het Het National Air and Space Museum. Ook de skeletten van dinosaurussen in het National Museum of Natural History zijn een bezoekje waard.

Binnen de stad kan je het beste met de metro reizen. Ook een boottochtje op de Potomac rivier is goed mogelijk. Bezoek dan de watervallen van de Great Falls National Park. In het Rock Creek Park kan je daarnaast prima wandelen of lekker relaxen. Wil je aan het eind van de dag lekker uit eten of een biertje drinken ontdek dan de gezelligheid van de buurt Georgetown.

In de zomer kan de temperatuur behoorlijk oplopen in de hoofdstad van Amerika. Het voor- en najaar zijn geschiktere reisperiodes.


Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Washington DC of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Verenigde Staten

Lees meer