SoMa in San Francisco

Aantal hotels
13
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
16
Bekijk spots »
Aantal wijken
12
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-7 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar SoMa?

Wijk SoMa in San Francisco

Over de gehele lengte van Market Street vind je leuke winkels en rijden de historische kabeltramlijnen. Een rit met de wereldberoemde kabeltram is een absolute must-do in San Francisco. SoMa staat te boek als trendy wijk en herbergt veel musea, kunst, restaurants, cafe's en nachtclubs. Hoogtepunten in het populaire SoMa zijn oa het Museum voor Moderne Kunsten (SFMOMA), de Yerba Buena Gardens, Martin Luther King Jr Memorial en skybar en restaurant The View.

SoMa ligt op steenworp afstand van het AT&T Park stadion (South Beach), de thuisbasis van de San Francisco Giants. Een Major League Basebal (MLB) honkbalwestrijd van de belangrijkste honkbalclub uit San Francisco is dan ook een aboslute aanrader. Uitgaan in San Francisco? SoMa herbergt vele uitgaansgelegenheden en staat te boek als een van de leukste uitgaanswijken van SF. Leuke uitgaansgelegenheden zijn oa 1015 Folsom, Temple Nightclub, Wish Bar and Lounge, Harlot Nightclub en The Press Club. Voor theater of live optredens ga je naar Mezzanine, Smuin Ballet en Lamplighters Music Theatre. Een filmpje pakken doe je in het Metreon, een van de grootste bioscopen aan de westkust van Amerika.

Aan centraal gelegen hotels in de wijk SoMa geen gebrek. In het hart van de South of Market Street district in San Francisco vind je diverse hotels van luxe tot budget hostels. Zo vind je oa The Pontiac Hotel & Hostel, Hotel Milano, Best Western Carriage Inn, Rodeway Inn Downtown en Americas Best Value Inn & Suites - SoMa. Kortom, bekijk hier het uitgebreide aanbod SoMa hotels voor je citytrip naar de indrukwekkende stad San Francisco.
Bekijk meer van San Francisco