Downtown in San Francisco

Aantal hotels
23
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
19
Bekijk spots »
Aantal wijken
12
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-7 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Downtown?

Wijk Downtown in San Francisco

Rondom het indrukwekkende plein vind je alles op het gebied van mode, kunst en uitgaan. De vele winkels, kunstgalerijen, cafe's, restaurants en theaters zorgen voor een levendige sfeer rondom Union Square in Downtown San Francisco. Nabij het plein ligt oa het historische en niet te missen Curran Theatre. Voor zowel toeristen als inwoners is Union Square de ontmoetingsplaats in het centrum van San Francisco.

Winkelen in Downtown? Een bezoek aan Macy’s Union Square mag je als winkelliefhebber zeker niet overslaan. Stockton Street doorkruist (van noord naar zuid) Downtown San Francisco en herbergt veel luxe winkels en bekende warenhuizen als Gucci, Louis Vuitton, Armani en Barney's. Ook Market Street, en hoofdstraat in San Francisco, barst van de leuke modewinkels en warenhuizen zoals het populaire Bloomingdale's. Andere leuke winkelstraten in Downtown zijn O'Farrell Street, Maiden Ln en Post Street. Kortom, Downtown is 'the place to be' wanneer je wilt shoppen in het centrum van San Francisco.

Met name door de centrale ligging is Downtown een ideale uitvalsbasis voor een citytrip in San Francisco. Vlakbij Downtown liggen andere leuke wijken en districten als Civic Center, Little Saigon, Chinatown, North Beach, het Financial district en het trendy SoMa. Tenderloin behoort tot de onveilige wijken van de stad San Francisco. De buurt ligt in het zuiden van Downtown en kan beter worden vermeden.

Op zoek naar een hotel in Downtown, het hart van San Francisco? Aan hotels geen gebrek in Downtown San Francisco. Het aanbod hotels bestaat uit zowel luxe zakenhotels als uit goedkope 3 sterren hotels, boetiekhotels en budget hotels. Zo vind je oa Stratford Hotel vlakbij Union Square, Best Western The Hotel California, Club Donatello en Fitzgerald Hotel Union Square. Bekijk het aanbod accommodaties in Downtown voor je stedentrip San Francisco.
Bekijk meer van San Francisco