Midtown Center in New York

Aantal hotels
43
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
20
Bekijk spots »
Aantal wijken
14
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
-7 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Midtown Center?

Wijk Midtown Center in New York

De wijk wordt begrenst in het oosten door 3rd Avenue en in het westen door 6th Avenue.

Het kloppende hart van Midtown Center Manhattan is Fifth Avenue, de beroemdste winkelstraat van New York waar je winkels van oa Saks, Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Tiffany, Abercrombie & Fitch en Prada vindt. Fifth Avenue is tevens thuisbasis van de bekendste en belangrijkste Apple Store ter wereld. Naast chique winkels vind je ook warenhuis Barneys, the NBA Store, Gap, Diesel, Victoria's Secret en de H&M aan shoppingparadijs 5th Avenue. Ook aan Madison Avenue en andere straten in de wijk vind je veel leuke winkels en warenhuizen als Bloomingdales.

Naast de vele winkels en warenhuizen vind je in Midtown Center Manhattan ook diverse bezienswaardige gebouwen waaronder de Trump Tower en Rockefeller Center. Bovenop het Rockefeller Center, gelegen aan Rockefeller Plaza, vind je het observatiedeck Top of the Rock, die een adembenemend uitzicht beidt over New York en Central Park. Een must-do is de beroemde Chrysler Building, De belangrijkste transferhub van New York, Grand Central, ligt tevens in Midtown Center. Vanaf Grand Central bereik je middels de metro, trein of bus alle wijken en districten van New York. Vanuit Midtown Center Manhattan bereik je tevens eenvoudig andere leuke bezienswaardigheden of wijken in New York in de nabije omgeving waaronder Central Park, Times Square en de Empire State Building. Kortom, Midtown Center is the place te be in New York voor een stedentrip.

Midtown Center herbergt veel hotels in de wijk waaronder veel luxe hotels, vanwege de centrale ligging in New York. Wellicht het bekendste hotel in Midtown Center Manhattan is het Plaza Hotel. Bekijk hier het uigebreid aanbod hotels in Midtown Center New York.


Bekijk meer van New York