Vrijheidsbeeld

Adres: Liberty Island, New York, Verenigde Staten.
Aantal hotels
690
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Vrijheidsbeeld

Ontdek New York op de interactieve kaart

Reviews Vrijheidsbeeld

 • Kroon bezoekje Vrijheidsbeeld!
  Het vrijheidsbeeld bezoek op Liberty Island is natuurlijk een must-do. Tip: Boek al in Nederland vooraf een ticket voor een bezoek naar de top, ofwel de kroon. Dit maakt ten eerste je bezoek helemaal compleet en heeft als grote voordeel dat je niet in de mega lange rij hoeft te staan voor de boot naar Liberty Island. Een kroon ticket geeft je voorrang, vanwege het geringe aantal bezoeker dat de kroon kan bezoeken per dag! De klim naar de kroon is een attractie op zich!

  Door Daniel op vrijdag 6 juli 2012

 • Vrijheidsbeeld
  Net als je naar de Eiffeltoren in Parijs en de Big Ben in London gaat, zijn we natuurlijk naar hét symbool van New York geweest. Vanaf de boot in de haven het je toch een mooier uitzicht op het vrijheidsbeeld maar des al niet te min fantatisch om mee te maken.

  Door Anoniem op dinsdag 6 mei 2008

 • Vrijheidsbeeld
  Het Vrijheidsbeeld is best een mooi beeld. Maar je ziet er eigenlijk niets van als je na uren wachten bovenin staat. Je kunt dan ook het beste naar Ellis Eiland toe gaan om een mooi zicht op Lady Liberty te hebben.

  Door Anoniem op donderdag 20 maart 2008

 • Ga met de Staten Islands bootrip!Ga met de Staten Islands bootrip!
  Je zou opzich ervoor kunnen kiezen om 18 dollar te betalen voor een reis naar het eiland van het vrijheidsbeeld.. dan kan.. maar je kunt ook gewoon gratis met de staten island ferry naar staten island gaan en dan kom je ook langs het vrijheidsbeeld en heb je bovendien even later van verderweg een nog prachtiger uitzicht van het eiland Manhattan. Zo vermijd je een echte tourist trap en ben je goedkoper uit ook!

  Door Anoniem op zaterdag 1 februari 2003

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Vrijheidsbeeld

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.