Times Square

Adres: Broadway & 7th Ave, New York, Verenigde Staten.
Aantal hotels
690
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Times Square

 • Run forrest, run!
  Als je bij Times Square bent, voel je je ineens een stuk kleiner. Je voelt je net een mier bij de enorme advertentie schermen en de gigantische gebouwen om je heen. Times Square is absoluut een must-see in New York City. Het is ook leuk om te gaan eten in een van de wereld Bubba Gump Co. van de filmklassieker Forrest Gump, waar je natuurlijk garnalen kan eten.

  Door Maarten op dinsdag 3 mei 2011

 • Sightseeing city nr.1
  Maak je eigen sightseeing tour door New York. Lopen, lopen, lopen door de stad is toch echt het leukste. Van centralpark naar bloomingdales, via broadway naar times square en door naar shoppingmall macys. je kijkt je ogen uit en ziet veel meer dan in de metro, wel zere voeten aan het eind van de dag.

  Door Mark op zondag 22 januari 2012

 • Oudjaar vieren tips
  Oudjaars Tip: Voor oud en nieuw kan je een VIP pas (250 dollar) times square op en af lopen. Heb je deze pas niet dan moet je zorgen dat je voor 12 uur smiddags hier al staat anders kom je er niet meer op!!!

  Door Peter op donderdag 29 december 2011

 • Times Square
  Dit is zonder enige twijfel één van de meest verlichte pleinen ter wereld. Times Square zit vol met neon. Het hart van New York City. Een van de eerste dingen die ik wilde zien in de stad. Aanrader.

  Door Anoniem op dinsdag 6 mei 2008

 • De Naakte CowboyDe Naakte Cowboy
  Gratis op de foto met de Naakte Cowboy.

  Door Anoniem op donderdag 27 september 2007

 • Oud en nieuw vieren in New York
  Net terug uit NYC, dat is echt een aanrader voor iedereen! Vreselijk veel mensen (ze dachten meer dan 1 miljoen..) en erg veel gezeik met security checks enzo. Toch zeker de moeite waard, om de bal te zien vallen. Vanaf 5 uur zijn er optredens (o.a. POD, Christina Aguilera, Panic at the Disco, American Idols en meer..) en elk heel uur is er vuurwerk en wordt er afgeteld. Ook al de confetti die uit hoge gebouwen wordt gegooid is leuk! Je moet er wel 7 uur voor op je poten staan, en je mag geen alchol mee maar daarna kan je helemaal los in de café's en kroegen. Bovendien zijn er 180 hotels rond Times Square dus je hoeft niet ver naar je bed te strompelen (wel op tijd boeken!)

  Door Anoniem op zondag 31 december 2006

 • Nieuw Jaar
  Oud en nieuw in New York is een spektakel. Het is in de Big Apple bomvol mensen en de jaarwisseling staat garant voor een prachtige belevenis. De countdown op Times Square is misschien wel het grootste gezamenlijke aftelmoment ter wereld. Wat sportiever: schaatsen in Central Park. Wat klassieker: een concert in de Cathedral of Saint John of een gala in het Waldorf Astoria, Vroeg reserveren vereist!

  Door Anoniem op zondag 31 december 2006

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Times Square

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.