Jumeirah in Dubai

Aantal hotels
1
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
3
Bekijk spots »
Aantal wijken
5
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
3 uur
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Jumeirah?

Wijk Jumeirah in Dubai

De wijk staat bekend om haar prachtige stranden, luxueuze hotels en villa's. Een belangrijke bezienswaardigheid is de Jumeirah Moskee. Dit is de grootste moskee van Dubai en het is een van de weinige moskeeën waar toeristen een rondleiding kunnen krijgen. 's Avonds is de moskee prachtig verlicht en dit geeft een extra dimensie aan de rondleiding. Het meest luxueuze hotel ter wereld, Burj Al Arab, is gevestigd langs de kustlijn. Dit hotel laat zich er op voorstaan dat het het enige hotel ter wereld is met 7 sterren en de prijzen voor een overnachting zijn erg hoog. Toeristen met een minder groot budget kunnen een lunch of high-tea boeken in dit prachtige hotel, om zo een goed beeld te krijgen van dit adembenemende hotel.

Vlakbij de Burj Al Arab ligt het Jumeira Beach Park, een 130.000 km² groot park waar u heerlijk kunt genieten van het prachtige strand, heerlijke barbecues en live-muziek. Houdt u van waterpret dan dient u zeker het Wild Wadi Waterpark te bezoeken. Dit waterpark heeft talloze glijbanen en het grootste golfbad van het Midden-Oosten.

De diverse hotels in Jumeirah beschikken over erg goede restaurants. Een van de beste restaurants heet Options. Dit restaurant wordt geleid door de beroemde Indische tv-chef Sanjeev Kapoor. Dit restaurant is erg populair en daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Na een heerlijke maaltijd kunt u genieten van een heerlijk avondje uit in de bar Nassimi Beach. Deze bar is erg gezellig en bevindt zich bij het Atlantis hotel. Zoals u kunt zien valt er genoeg te beleven in de wijk Jumeirah. Bent u hier al eens geweest? Geef uw mening over de verschillende hotspots en help andere reizigers met uw advies hier op Travelmap.nl


Bekijk meer van Dubai