Spindleruv Mlyn

Aantal hotels
49
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
30
Bekijk spots »
Inwoners
1.500
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Spindleruv Mlyn?

Spindleruv Mlyn

9km blauwe, 12km rode en 4km zwarte piste liggen op je te wachten. Naast veel sleepliften zijn er 4 stoeltjesliften en rijden er volop skibussen. Ook is er een snowboard park. De prijzen voor een skiverhuur (ca. 8 euro per dag), skipas en skiles zijn een lachertje vergeleken met de wintersport in de Alpen.

Maar de gevorderde skiër mist wel de ruimere mogelijkheden van de Alpen. Echter, de lage prijzen in de restaurants, disco's en bars (biertje 1 euro) zijn weer in het voordeel van wintersport in Tsjechië. In de omgeving van Spindleruv Mlyn kun je ook prima langlaufen. En heb je een dag geen zin in skiën, dan bezoek je Praag (nog geen 2 uur rijden)! Wintersport in Tsjechië, ideaal voor beginners en licht-gevorderden. Voor liefhebbers van langlaufen liggen 75 km loipen te wachten. Ook kan je hier perfect winterwandelingen maken in de frisse lucht van het Reuzengebergte.

In de zomer kan je hier in het Reuzengebergte prima mountainbiken, abseilen, klimmen, kanoën, bobsleeën en zonnen aan het Labska stuwmeer. Spindleruv Mlyn is een prima bestemming voor jongeren die tijdens hun vakantie houden van sportieve activiteiten en stappen. Een busreis duurt slechts 15 uur vanaf Nederland. Ontdek de wintersport in Spindleruv Mlyn!
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Spindleruv Mlyn of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Tsjechië

Lees meer