Reuzengebergte

Aantal hotels
14
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
4
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Reuzengebergte
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Reuzengebergte?

Reuzengebergte

In de zomer kun je er prima wandelen en klimmen, terwijl je in de winter goedkoop kunt skiën op nog geen 10 uur afstand rijden met de auto. De grootste plaats is Spindleruv Mlyn. Verder zijn er nog enkele kleinere plaatsen zoals Harrachov en Vrschlabi.

Wintersport Spindleruv Mlyn

Voor een skipas betaal je nog geen 100 euro voor 6 dagen. Een biertje kost slechts 1.25 Euro. Tijdens je wintersportvakantie kun je over 9 km blauwe piste, 12 km rode piste en 4 km zwarte piste skiën. Spindleruv Mlyn is de grootste wintersportplaats in het Reuzengebergte. Je kunt in Spindleruv Mlyn dagelijks ski- en snowboardlessen volgen en goedkoop materiaal huren. Van december tot half april kun je je wintersportvakantie doorbrengen in het Reuzengebergte. Voor liefhebbers van langlaufen is er 75 km geprepareerde loipe. Après-skiën is lekker goedkoop.

Spindleruv Mlyn is gelegen op ruim 700 meter hoogte, aan de rivier de Elbe. Liefhebbers van een bergwandeling komen hier helemaal hun trekken. Maar je kunt er met de mountainbike ook grote afstanden afleggen door het natuurgebied van het Reuzengebergte. Maar er zijn meer activiteiten voor liefhebbers van buitensport, zoals klimmen, abseilen, kanoën en rafting. In het dorp Spindleruv Mlyn zijn voldoende bars en enkele discotheken waar je in de avonduren je avonturen bespreekt met andere buitensporters. Boek nu je chalet, hotel of vakantiehuisje op travelmap.nl.

Aantal km piste: 25 km.

Hoogte max.: 1310 m.

Populaire après ski: matig


Bekijk meer van Tsjechië

Lees meer