La Pepica

Adres: Paseo Neptuno 6, Valencia, Spanje.
Aantal hotels
222
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews La Pepica

 • Wat een geweldige maaltijd
  Ga naar La Pepica en eet de beste paella van je leven. Niet te druk met kreeft, garnalen etc., maar perfect bereid volgens 100 jaar oud recept. De bediening is super, zoals alleen Spaanse bediening kan zijn, professioneel, snel, met humor en respect. Je voelt je erg gewaardeerde bezoekers al ben je er voor het eerst. Ga naar La Pepica en geniet van de Spaanse parel. PS vergeet de garnalen in knoflook niet en de paella!

  Door Anoniem op woensdag 1 juli 2009

 • Mojito!
  Als je heerlijk wilt eten (tapas en andere gerechten) dan moet je naar Espita Gorgorita in Barrio del Carmen gaan. Heel gezellig restaurantje met vriendelijk personeel. Vergeet niet een Mojito te bestellen want je drinkt hier de beste en grootste Mojito´s van Valencia voor maar 6 euro!

  Door Anoniem op woensdag 28 oktober 2009

 • La Pepica
  We hebben een gastronomisch weekend gehad in Valencia. We hebben de beste paella gegeten bij La Pepica met uitzicht over zee. Ongelofelijk lekkere tapas bij Sagardi, een dag menu bij El Kiosko. Als je lekker wilt eten dan moet je kijken waar de Spanjaarden heengaan en wat zij bestellen, dan zit je altijd goed. Vergeet niet de markt te bezoeken, deze is zelfs leuker dan in Barcelona.

  Door Anoniem op woensdag 1 oktober 2008

 • La Pepica
  In januari waren wij een weekendje in Valencia. Leuke stad trouwens. Op de eerst dag kozen we ervoor om te gaan eten bij La Pepica. Natuurlijk bestelde ik een gerecht met vis. Waarschijnlijk waren de mosselen niet helemaal goed want de rest van het weekend werd er nogal door beinvloed. Maar bij La Pepica kom ik niet meer terug.

  Door Anoniem op zaterdag 17 januari 2009

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over La Pepica

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.