Ciudad de las Artes y las Ciencias

Adres: Avinguda Professor López Piñero 7, Valencia, Spanje.
Aantal hotels
222
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Ciudad de las Artes y las Ciencias

Ontdek Valencia op de interactieve kaart

Reviews Ciudad de las Artes y las Ciencias

 • Aquarium
  Ontzettend gaaf en toch wel de belangrijkste bezienswaardigheid van Valencia, hier moet je gewoon geweest zijn. Het grote aquarium Oceanografic bevindt zich hier. Super om al die verschillende soorten dieren en natuur uit te zee te bewonderen. Hiernaast zit er ook nog een museum die ook een bezoekje waard is.

  Door Robin op dinsdag 14 augustus 2012

 • Calatrava
  Santiago Calatrava, de arcitect van het complex la Ciudad de las Artes y las Ciencias heeft wel echt een mooi staaltje werk laten zien als je het mij vraagt! Wat gaaf! Strak, modern, water! Supertof! Op het complex is een aquarium te vinden en musea! Ik wil nog wel een keer terug! Je vergeet altijd zo snel hoe het eruit ziet!

  Door Anoniem op vrijdag 20 juni 2008

 • Ciudad de las Artes y las Ciencias
  Naast de oceangrafic staan gebouwen van moderne architectuur. Hier zijn we nog even langs gelopen. Fantastisch om te zien. Het leukste vond ik dat de gebouwen zijn omgeven door een park en vijvertjes. Het hele gebied ziet er eigenlijk heel er mooi uit.

  Door Anoniem op maandag 19 mei 2008

 • AquariumAquarium
  De stad van Kunst en Wetenschap ligt vlakbij de rivierbedding van Turia. Hier vind je Oceanografic, het grootste aquarium en zeepark van Europa. Met meer dan 45000 soorten uit de zee. Loop door de onderwatertunnel van meer dan 70 meter lang. Bezoek ook het museum van kunst en wetenschap. De goedkoopste manier om ze beide te bezoeken is door een gecombineerde ticket te kopen. Als je niet naar binnen wil, kan je ook genieten van de mooie architectuur van Santiago Calatrava in de stad van Kunst en Wetenschap.

  Door Anoniem op woensdag 30 augustus 2006

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Ciudad de las Artes y las Ciencias

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.