Cathedral de Valencia

Adres: Almoina Square, Valencia, Spanje.
Aantal hotels
222
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Cathedral de Valencia

Ontdek Valencia op de interactieve kaart

Reviews Cathedral de Valencia

 • Kathedraal
  Erg mooi van binnen en van buiten, het uitzicht van bovenaf is echt geweldig. In de kathedraal vind je de heilige graal, ook al geloof je niets van het verhaal erachter, toch leuk om te zien.

  Door Katy op maandag 20 augustus 2012

 • Erg mooi maar druk
  De kathedraal van Valencia, een must om te bezoeken als je er bent. Erg mooie kathedraal met een audio gids inbegrepen. Een groot nadeel van deze kathedraal is dat het erg druk is, zo krijg je niet het 'echte plaatje' van de kathedraal te zien. Al met al toch geweldig om te zien!

  Door Linda op dinsdag 12 juni 2012

 • Kathedraal
  Ik vind oude gebouwen echt prachtig om te bekijken. Van binnen vind ik de gebouwen vaak niet interessant. Maar toen we hoorden dat je vanaf de toren een mooi uitzicht zou hebben zijn we natuurlijk even gaan kijken. En inderdaad het uitzicht is top.

  Door Anoniem op maandag 7 juli 2008

 • Heilige Graal
  De kathedraal van Valencia wordt ook wel La Seu genoemd. In het museum van de kathedraal kan je de heilige graal vinden. Tijdens het laatste avondmaal heeft Jezus hieruit gedronken zeggen ze. Ik was er niet bij! Mooie kathedraal!

  Door Anoniem op vrijdag 20 juni 2008

 • Kathedraal
  Tijdens een wandeling door het historische centrum kwamen we uit bij de Kathedraal. Hier zijn we ook naar binnen geweest. Heel erg mooi van binnen. Het was ook wel even lekker om met de warmte ergens naar binnen te gaan. Een absolute aanrader.

  Door Anoniem op maandag 19 mei 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Cathedral de Valencia

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.