Salou

Aantal hotels
115
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
141
Bekijk spots »
Interactieve kaart
Salou
Bekijk kaart »
Aantal wijken
3
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Salou?

Salou

Trendy discotheken en vele bars zijn dagelijks tot in de kleine uurtjes geopend. Enkele bekende bars in Salou zijn T'gat, Snoepy's, Flash back en Pachito. Ook de bekende discotheek Pacha ligt op slechts enkele kilometers van Salou in La Pineda, waar onder andere DJ Tiësto al enkele keren speelde.

Een biertje kost hier gemiddeld 3 euro. De zandstranden van Salou bieden veel watersportmogelijkheden (oa waterfietsen, kanoën, bananariding en waterskiën). Het strand loopt geleidelijk af in de zeebodem. Hierdoor is Salou ook geschikt voor een vakantie met de kinderen. Salou is een drukke, massale badplaats met zeer veel hotels en andere accommodaties.

Om wat historische cultuur te bekijken van Salou bezoek je de kerk, Iglesia Santa María del Mar of anders de Torre Vella. Een van de meest druk bezochte plekken van Salou is de Passeig Jaume I, de beroemde promenade in Salou die parallel loopt aan de kust van het Levante Strand.

In de buurt van Salou ligt het pretpark Port Aventura, na Disneyland is dit het grootste attractiepark van Europa. Tot slot kan je in Salou leren duiken bij een duikschool. Wil je vliegen naar Salou dan kan je het beste een vliegticket naar Barcelona boeken.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Salou of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Spanje

Lees meer