Centrum in Malaga

Aantal hotels
40
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
72
Bekijk spots »
Aantal wijken
3
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Centrum?

Wijk Centrum in Malaga

De populairste toeristische trekpleister is het Museo Picasso Málaga, ofwel het Pablo Picasso Museum. Het uitzicht over Malaga vanaf Castillo de Gibralfaro, gelegen op de heuvel, is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. De stierenvechtarena Plaza de Toros is vanaf het Castillo de Gibralfaro te zien en is wellicht het bekendste gebouw van Malaga. Ook het Moorse fort Alcazaba, is zeker de moeite waard. Aan de voet van het fort vind je tevens overblijfselen van een Romeins theater.

De belangrijkste winkelstraat de Calle Larios barst van de leuke winkels en bekende ketens. De sfeervolle straat in het centrum van Malaga is het walhalla voor de winkelliefhebber. Ook in de straten rondom de Calle Larios vindt je veel leuke winkels en enkele cafe's en restaurants waar je uitstekend terecht kunt voor een tussenstop. De Calle Larios is het kloppende hart van de stad Malaga. Nabij de Calle Larios dien je zeker ook La Manguita te bezichtigen, ofwel de prachtige kathedraal van Malaga. Rond de Plaza de la Merced vind je tevens uitstekende eetgelegenheden van traditionele tapasrestaurants tot trendy restaurants. Een andere must-do is Central Mercado de Ataranzanas, een levendige levensmiddelenmarkt in een mooi oude hal. Ontdek het echte Malaga en koop vers fruit, kruiden, vis, vlees en olijven. Liefhebbers van tuinen en planten bezoeken Jardines de La Concepción, de prachtige oude botanische tuin. Kortom het centrum van Malaga heeft enorm veel te bieden.

Ook aan hotels geen gebrek in het centrum van Malaga. Met name in het gebied vanaf de haven tot aan Calle Carreteria vind je de meeste accommodaties, van goedkope appartementen, hostels tot aan 3 sterren en luxe hotels. Bekijk het complete aanbod hotels in het centrum en boek nog vandaag je vakantie of stedentrip naar Malaga, de hoofdstad van de Costa de Sol in Zuid Spanje.
Bekijk meer van Malaga