El Arenal / Playa de palma

Aantal hotels
132
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
58
Bekijk spots »
Interactieve kaart
El Arenal / Playa de palma
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar El Arenal / Playa de palma?

El Arenal / Playa de palma

Op de stranden kan heerlijk worden genoten van een welverdiende vakantie, vanwege het heerlijke Middellandse Zeeklimaat. In de zomermaanden regent het in El Arenal nooit. De vakantieganger kan zowel rustig als actief van zijn vakantie genieten, want voor de actieve vakantieganger is er banana-riding, parasailing en het waterskiën. Het is in El Arenal in ieder geval onmogelijk een saaie vakantie te hebben.

Veel jongeren boeken een jongerenvakantie naar El Arenal. Logisch want het uitgaansleven is fantastisch. Ook zijn er in El Arenal vele winkels, heerlijke restaurants en zonnige terrasjes aan de boulevard (7km lang). Uitgaan doe je oa bij BCM, MTV Beachhouse en een heerlijke cocktail scoor je bij Shooters. Een biertje kost gemiddeld 2 euro.

Je kunt er ook voor kiezen om een unieke tocht te maken met een glasbodem-boot. Het dek van deze boot is voorzien van glas waardoor je zowel om je heen, als onder je een prachtig zicht hebt. Andere boottochten, onder andere langs de haven, zijn ook mogelijk. Ook geeft een rit met paard en wagen over de boulevard een echt vakantiegevoel. Verder is het Aquacity Park voor kinderen een leuk uitje. Dit park bevindt zich net buiten El Arenal en is met het openbaar vervoer te bereiken.


Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in El Arenal / Playa de palma of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Spanje

Lees meer