Costa Blanca

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
5
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Costa Blanca
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Alicantecc lunaroja2
Deniacc tommiehan
Calpecc tuscasasr

Hoe reis ik naar Costa Blanca?

Costa Blanca

Boek je vakantie aan de Costa Blanca vandaag nog via travelmap.nl. Wij hebben aanbod in alle bekende badplaatsen in Spanje!

De Costa Blanca betekent letterlijk Witte Kust. Deze naam komt voort uit de vele amandelbomen die de omgeving rijk is. De bomen hebben een witte bloesem waardoor de omgeving getekend wordt. Het is een aantrekkelijk vakantie gebied in het zuid oosten van Spanje onder andere dankzij meer dan 200 kilometer aan zandstrand. Wie naar de Costa Blanca gaat met het vliegtuig arriveert met grote kans op het vliegveld van Alicante. Het is een grote stad aan zee waar veel te zien en te doen is. Ga je verder naar Benidorm of Calpe dan kun je rekenen op een hoop mede toeristen die worden verwelkomd door een kust volgebouwd met hoge hotels en appartementencomplexen. Murcia is een echte studentenstad en voor een wandeling door een palmbomen bos ga je naar Elx. Ook leer je hier alles over de geschiedenis van de witte kust in het museum. Een grote havenplaats is Cartagena, omringd door een natuurrijke omgeving.

Aan accommodatie mogelijkheden geen gebrek in de Costa Blanca! Er is altijd een leuk hotel beschikbaar in de populaire badplaats Benidorm maar ook voor prachtig gelegen privé vakantiewoningen langs de Spaanse kust zit je hier goed. Geef ons je vakantieperiode door en je krijgt meteen een overzicht van de actuele beschikbaarheid van vakantiehuisjes. Het aanbod vakantiehuisjes aan de Costa Blanca bestaat uit oa vrijstaande vakantiehuisjes met privé zwembad, appartementen in het centrum van sfeervolle badplaatsen, luxe villa's op rustige locaties en vakantiehuisjes voor groepen met uitzicht op zee.


Bekijk meer van Spanje

Lees meer