Arena

Adres: Carrer d'Eivissa 2, Blanes, Spanje.
Aantal hotels
42
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Arena

 • gave disco
  De party is here!

  Door Hans op maandag 1 augustus 2011

 • 100% NL
  Top! personeel is 100% nederlands, en werd veel aan gedaan om het publiek te vermaken. ook was er een schuimparty maar ook gekke onverwachte acts met Def rhymz en een house avond met quintino enzo, de sfeer was de hele week gezellig!, in tegenstelling tot andere discotheken waar het een 'normale' avond stappen was zonder veel bijzondere dingen arena was ook altijd vol/het drukste, dus gingen automatisch daar stappen.

  Door Anoniem op vrijdag 12 februari 2010

 • Blanes!
  Dit zijn allemaal mijn aanraders, op willekeurige volgorde: Scheiten in de zee, 1 iemand het pispaaltje laten zijn, drinken, Lloret by night, kroegentocht, drinken, schudden en chillen met die billen ofzoiets, mexxen, op het strand uitbrakken

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • Arena? mnwou, niet echt.
  Deze tent hoef je niet per se te bezoeken, de muziek is zeker niet bijzonder, top 40 hits de wij al lang kennen en het stinkt naar bier en zweet, erg jammer.!

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • Blanes Ole!
  Ik vond het wel lekker om elke dag aan het strand te liggen. De rots in de zee vond ik mooi om te bezoeken. Het stadje is leuk om te zien, maar bijna elke winkel heeft wel hetzelfde wat ik wel minder vind. De restaurants in Blanes vind ik wel heel goed, daar heb ik wel lekker gegeten! Discotheek Arena, vind ik de leukste club om uit te gaan!

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • We zijn in een grot beland!
  Deze gigantische tent was werkelijk een van mijn favoriete disco's. Het gehele interieur is in het kader van een grot-achtige omgeving gemaakt. Het is overigens tot diep in de nacht geopend dus je kunt het zo laat maken als je wil.!

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • Club Arena is echt geweldig!!!
  Ik heb deze bar gevonden toen ik op zoek was naar informatie over het nachtleven van Blanes op Traveldodo.com. In Nederland zeggen we `lekker los´ en dit kan echt in deze club. Bekende Internationale top Dj's zorgen ervoor dat je niet meer aan de toegansprijs denkt. Lekker feesten! Traveldodo.com is de best feestsite van de wereld!

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • Arena
  Als het feesten in Gotcha ons te zwaar werd gingen we nog even chillen in de Arena. Prima tent en een aanrader voor een ieder die van lekkere muziek houd.

  Door Anoniem op dinsdag 8 juli 2008

 • Disco Arena
  Discotheek Arena is een hele leuke disco waar we verschillende avonden zijn geweest. De leukste avond was toch zeker avond van de schuimparty.

  Door Anoniem op woensdag 28 mei 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Arena

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.