Picasso Museum

Adres: Carrer de Montcada 15-23, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Picasso Museum

 • Artistiek vermaak
  Het Picasso museum is een verademing om de kunst van Picasso te leren kennen. Zijn schilderijen geven elke vorm van creativiteit van amusement en abstractie weer. Het maakt niet uit of je kind of volwassene bent, of je kunst wel of niet begrijpt, een Picasso verrassing wacht op elke hoek op je.

  Door Anoniem op maandag 1 mei 2006

 • Interessante kunst
  Zeker een geweldige plaats om te bezoeken voor kunstliefhebbers en voor mensen die totaal geen verstand van kunst hebben. De creativiteit en originaliteit in het werk van Picasso is geweldig. Ik vond het erg leuk.

  Door Anoniem op zaterdag 1 juli 2006

 • Picasso Museum
  Het Picassomuseum was voor ons een van de redenen om naar Barcelona te gaan. Het museum van mijn favoriete schilder. Het museum ligt trouwens in een prachtige wijk. Het is een druk bezocht museum met natuurlijk veel mooie werken van Picasso. Een aanrader.

  Door Anoniem op woensdag 18 juni 2008

 • kunst reis
  Do Fantastische collectie van Picasso's werk. Neemt je mee door zijn leven en je ziet hoe zijn kunst ontwikkeld. Dont Lange rijen, dus kom vroeg of laat, of je staat voor eeuwig te wachten. Kijk naar de erotische kunstcollectie, het kan je verrassen als je met kinderen bent! Luister goed naar de giechelende volwassenen.

  Door Anoniem op maandag 1 januari 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Picasso Museum

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.