Royal Ramblas

Adres: Ramblas, 117, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Royal Ramblas

 • Boek dit hotel
  Mocht je van plan zijn een hotel te boeken in Barcelona dan kan ik het Royal Ramblas hotel aanraden. Ons verblijf was erg goed in dit eerste klas hotel. Onze kamer was comfortabel en netjes net als de rest van het hotel. Het restaurant van het hotel is goed maar niet uitstekend.

  Door Anoniem op donderdag 18 december 2008

 • Direct aan Ramblas
  Neem een kamer aan de achterkant zodat je geen last hebt van geluiden van de straat, het hotel zit direct aan la Ramblas! Service is goed, bedden zijn goed, airco goed... Vanaf deze plek ontdek je Barcelona echt eenvoudig. Het personeel is ook erg behulpzaam als je tripjes plant.

  Door Anoniem op zaterdag 1 maart 2008

 • Gastvrijheid
  Het Royal Ramblas hotel in Barcelone verdient een prijs voor haar gastvrijheid en uitstekende locatie. Het personeel en de mensen geven je het gevoel dat je een speciale gast bent. Over de locatie wil ik maar een ding kwijt. Het ligt op aan de Ramblas!

  Door Anoniem op donderdag 18 december 2008

 • Neem het beste
  Ok, luister... Als je Barca bezoekt en je wilt de echte Barcelona sfeer proeven dan moet je een goede accommodatie kiezen op een perfecte locatie. Dus een goede keus is het Royal Ramblas hotel, direct aan de Ramblas! Het interieur (kamers) is goed of geweldig, afhankelijk van het type kamer. Er zijn simpele en luxe design kamers. Ik reserveerde een superior kamer en dat was gewoon subliem.

  Door Anoniem op dinsdag 1 april 2008

 • Direct aan de Ramblas
  Moch je een hotel zoeken in Barcelona dan raad ik iedereen aan om een hotel te zoeken op de ramblas. Het beste van de stad Barcelona in de voortuin. Het Royal Ramblas hotel is een van de beste opties. Goed hotel direct aan de Ramblas.

  Door Anoniem op maandag 17 november 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Royal Ramblas

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.