Camp Nou

Adres: C/ d'Arístides Maillol, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Camp Nou

 • Camp Nou rondleiding
  We hebben een rondleiding gehad door het Camp Nou. Het is leuk en indrukwekkend om meer te zien van het stadion dan dat je ziet met een wedstrijd.

  Door Daniël op maandag 1 oktober 2012

 • Thuiswedstrijd Barcelona = weekend weg
  Plan een weekendje Barcelona als de plaatselijke FC Barcelona een thuiswedstrijd heeft. Kaartjes kan je redelijk betaalbaar vooraf in Nederland kopen. Tapasrestaurants, shoppen en sightseeen maken je weekendje compleet. Zelf mijn vrouw genoot van het voetbal!

  Door Ben op dinsdag 18 oktober 2011

 • Sowieso bezoeken
  Als je hier een wedstrijd kan meemaken lijkt het me nog vetter, maar als dat niet lukt dan kun je ook altijd nog een tour van het stadion krijgen. Ik zou sowieso 1 van de 2 doen, want het is echt zo'n prachtig stadion.

  Door Thijs op zaterdag 2 juni 2007

 • Camp Nou
  To visit the FC Barcalono statium is absolutly a do. You will get a good tour and you will end at the museum, wich contains a big collection of photo's about the history of soccer and FC Barcalona. It's also possible to make a photo with cardboard replica of the players.

  Door Anoniem op vrijdag 22 februari 2008

 • Leuke ervaring
  Ik ben geen echte Barcelona fan maar toen ik in Barca was wilde ik wel dit grote stadion bekijken. Ik ben de stadions in Nederland gewend, dit is echt zooo anders! Je moet dit gewoon in het echt gaan bekijken.

  Door Anoniem op zaterdag 1 mei 2004

 • Voetbalpaleis in Barcelona
  Als je de kans hebt om een voetbalwedstrijd in Nou Camp te bezoeken, doe dat dan! Zelfs als je voetbal niet leuk vindt! Het stadion heeft meer dan 100.000 plekken en hier vind je het fanatieke Catalaanse publiek.

  Door Anoniem op vrijdag 20 april 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Camp Nou

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.

Een keer op voetbalreis naar FC Barcelona? Bij Equipo Voetbalreizen boek je in 3 simpele stappen een onvergetelijke voetbalreis!