Eixample in Barcelona

Aantal hotels
250
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
220
Bekijk spots »
Aantal wijken
8
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Eixample?

Wijk Eixample in Barcelona

Daarnaast bevat Eixample vele kruisingen, levendige pleinen, grote en kleine winkelstraten en diverse beroemde bezienswaardigheden. In het noordoosten van Eixample (Eixample-Dreta) bevindt zich het wereldbekende Sagrada Família, een van de bekendste bouwwerken van Guadi. Andere niet te missen hoogtepunten en architectonisch hoogstandjes van Gaudi aan de Passeig de Gracia, zijn Casa Batllo en Mila Casa (La Pedrera). Aan Passeig de Gracia vind je meer prachtige gebouwen en een wandeling over deze straat is dus zeker de moeite waard. Cultuurliefhebbers komen zeker niets te kort in Eixample Barcelona.

Eixample biedt voor winkelliefhebbers uitgebreide winkelmogelijkheden. Naast de vele antiekwinkeltjes en kleine winkels aan leuke pleinen en in de vele smalle straatjes vind je de belangrijkste winkels rondom de Avinguda Portal de l'ngel, die in het verlengde ligt van Passeig de Gracia en begint vanaf de Plaça Catalunya. De Passeig de Gracia is de belangrijkste winkelstraat van Barcelona en herbergt een aantal grote modehuizen en een Apple Store in Gaudi stijl. Aan de Plaça Catalunya vind je naast winkelcentrum El Triangle ook El Corte Ingles, één van de grootste warenhuizen van Spanje. Kortom, shopaholics bezoeken kunnen hun hart ophalen in Eixample, het historische hart van Barcelona.

Op zoek naar een goedkoop hotel in Eixample, de grootste wijk van Barcelona. Het historische hart van de stad Barcelone Eixample biedt een uitgebreid aanbod hotels van luxe hotels nabij Plaça Catalunya tot appartementen en budget hotels in mooie rustige straatjes op loopafstand van bezienswaardigheden en diverse winkelstraten. Bekijk het aanbod Barcelona hotels in de Eixample wijk en boek nog vandaag je stedentrip naar het historische gedeelte van de stad.


Bekijk meer van Barcelona