Sagrada Família

Adres: Calle Mallorca 401, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Sagrada Família

Ontdek Barcelona op de interactieve kaart

Reviews Sagrada Família

 • Zeer indrukwekkend!Zeer indrukwekkend!
  Sagrada Familia vind ik misschien wel het meest indrukwekkende bouwwerk van Europa. Het is enorm groot maar vooral ook enorm gedetailleerd. Iets wat je een keer gezien moet hebben. Het enige nadeel is dat als je er naar binnen wilt je heel lang moet wachten en entree moet betalen. Maar als je eenmaal naar boven gaat en uitzicht hebt over heel Barcelona dan weet je zeker dat het de moeite waard was.

  Door Alexander op zaterdag 14 juli 2012

 • Prachtig!
  Wat een geweldig, prachtig gebouw. Dit is toch wel echt dé trekpleister van Barcelona. Om het gebouw in te kunnen moet je helaas wel ontzettend lang wachten, voor erg ongeduldige mensen een groot nadeel. Maar het gebouw is zeker de moeite waard om te wachten. Er bestaat de mogelijkheid om online een ticket te bestellen, dit scheelt weer even wachten.

  Door Annemiek op vrijdag 15 juni 2012

 • Indrukweekend gebouw
  Super indrukwekkend gebouw. Toen wij er waren was de lift wel stuk en zijn we lopend naar boven gegaan. Niet aan te raden als je last van claustrofobie hebt. Je kunt echt niet naast elkaar naar boven lopen. Het uitzicht is wel super en boven zie je ook de geweldige details in de torens. Maar met hoogtevrees is het weer geen aanrader. Om naar beneden te kunnen moet je een super smal eng bruggetje tussen de twee torens (bovenin) oversteken. Mijn zwager heeft ons een voor een aan de hand naar de overkant moeten sleuren :) Maar zelfs als je niet naar boven gaat is het nog een geweldig gebouw om te bekijken.

  Door Anoniem op vrijdag 19 maart 2010

 • Sagrada Familia
  Zeker een bezoek waard!

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • Erg mooi
  Zeer mooi bouwwerk met veel historie.

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • Sagrada Familia
  Een paar jaar geleden ben ik in Spanje geweest. Destijds werd de sagrada nog flink verbouwd, maar het is iets dat ik nooit zal vergeten.

  Door Anoniem op maandag 30 juni 2008

 • Sagrada Família
  Een van de afgewerkte torens van de Sagrada Família in Barcelona hebben we beklommen. Omdat het erg druk was werd het nog een heel avontuur. We stonden in de file op de trappen om op het allerhoogste punt te komen. Onderweg heb je trouwens langzaam een steeds mooier uitzicht. Ondanks de drukte echt leuk om te doen.

  Door Anoniem op woensdag 18 juni 2008

 • Sagrada Família
  Wat een geweldig uitzicht over de stad Barcelona, niet omhoog gaan als het heet is.

  Door Anoniem op dinsdag 25 maart 2008

 • Sneeuwwitje haar Burcht
  Als ik hier een van de zeven dwergen naar buiten had zien komen lopen, had ik niet eens raar opgekeken denk ik. Hoewel het gebouw prachtig mooi en groots gebouwd is (de torens reiken over 100 meter) heeft het wat kinderlijks over zich. De planning van de constructeurs is dat het op de 100ste jubileum van de sterfdag van Gaudi af moet zijn. Tot dan blijft het ook nog een genot om naar te kijken.

  Door Anoniem op zaterdag 1 maart 2008

 • Sagrada Família
  Als je naar Barcelona gaat sla dan de Sagrada Familia niet over en besteed een paar euro extra en neem een luistertoer, zeer de moeite waard!

  Door Anoniem op woensdag 20 februari 2008

 • Sagrada Familia
  Leuk om te zien!

  Door Anoniem op zaterdag 1 december 2007

 • Sagrada FamiliaSagrada Familia
  Deze mooie kathedraal is gebouwd door de bekende architect Antonio Gaudi. Het heeft hem 40 jaar gekost om het te bouwen en sinds zijn dood in 1926 is het nog steeds niet af! Ze verwachten dat de kathedraal in 2026 af is. Als je in Barcelona bent moet je deze hotspot bezoeken!

  Door Anoniem op donderdag 19 april 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Sagrada Família

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.