La Rambla

Adres: C/ la Rambla, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews La Rambla

 • Bijzonder
  La Rambla is echt bijzonder. Je kunt hier veel leuke souvenirs krijgen en er staan veel straatartiesten. Zo zijn er veel menselijke standbeelden te vinden. Toen ik er was had je er ook nog een Messi lookalike die geweldige trucjes met de bal deed. Wat wel een nadeel aan La Rambla is, is dat er veel zakkenrollers rondlopen. Dit is overal in Barcelona wel zo maar vooral hier lopen er veel rond. Let dus altijd goed op je spullen!!

  Door Alexander op zaterdag 14 juli 2012

 • IJsje Las Ramblas
  De Ramblas is must-do in Barcelona. Bezoek ook zeker Amorino, net ten oosten van de Ramblas voor de beste ijs in de wereld.

  Door Juan L op donderdag 13 september 2012

 • Leuk om rond te hangen
  De Ramblas is een leuke plek om rond te hangen in Barcelona met levende beelden, kiosks en souvenier winkels. Een leuke plek met een charmant voorkomen.

  Door Anoniem op maandag 1 mei 2006

 • Niet veel tijd
  3 van ons betaalden 21 euro voor een open bus tocht langs alle attracties. We hadden alleen tijd om op een paar plekken te stoppen. We bezochten de Gaudy tuinen. Helaas misten we de laatste bus en moesten we een taxi nemen. Wil je rustig de tijd nemen voor sightseeing neem dan een taxi ipv een bustour. Kijk uit voor onvriendelijke taxichauffeurs.

  Door Anoniem op vrijdag 1 augustus 2008

 • Ramblas Massa Toeristme
  Ik zou iedere toerist willen adviseren om de Ramblas in Barcelona te vermijden. Het moet gezegd worden dat het lopen op de boulevard erg leuk is maar ik vind het gewoon te duur. Om het centrum heen vind je veel goedkope tapas barretjes en heb je de kans om lokale mensen te ontmoeten. Ook vind je rond de Ramblas low budget hotels.

  Door Anoniem op vrijdag 1 februari 2008

 • Ramblas
  Op jacht naar leuke souveniers in Barcelona kwamen we toch uit op de Ramblas. Hier zijn voor de rest weinig grote winkels maar wel echt leuke souvenirwinkels.

  Door Anoniem op woensdag 18 juni 2008

 • Ramblas
  Als je in Barcelona bent dan moet je de Ramblas bezoeken. Je vindt er terrasjes, kiosken, verkopers van vogels, standjes en veel artiesten die hun kunsten vertonen. De levende standbeelden vond ik persoonlijk het leukst om te zien. De terrassen zijn overigens wel erg duur en er lopen veel zakkenrollers rond. Dus goed uitkijken.

  Door Anoniem op dinsdag 18 maart 2008

 • echt een keer bezoeken
  Dit moet je eens gezien hebben. Erg toeristisch maar een bezoekje waard. Zorg dat je de levende standbeelden hebt gezien, echt een waar kunstwerk. De kleine straatjes achter La Rambla zouden zo uit een Harry Potter film kunnen komen. Donker en erg vreemde gebouwen.

  Door Anoniem op dinsdag 1 augustus 2006

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over La Rambla

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.