Casa Milà

Adres: Passeig de Gràcia 92, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Casa Milà

 • Indrukwekkend gebouw
  Het gebouw van Gaudi is van binnen en buiten echt indrukwekkend om te zien, vooral als je een kunstliefhebber bent.

  Door Alexander op zaterdag 14 juli 2012

 • Casa
  Heel bijzonder en indrukwekkend gebouw door zijn architectuur. De buitenkant is de aandacht trekker maar de binnenkant is ook erg mooi. Toen ik hier was was het niet erg druk dus heb je genoeg tijd voor andere dingen.

  Door Dani op woensdag 19 september 2012

 • Nummer 1 bezienswaardigheid in Barcelona
  Ik bezocht Casa Mila voor het eerst in 2006. Alles aan dit gebouw is rond, heel apart maar wel echt prachtig! Gaudi heeft meer mooie gebouwen en parken ontworpen, maar Casa Mila is mijn favoriet. Toen ik in de zomer van 2010 weer in Barcelona was heb ik nogmaals een bezoekje gebracht aan dit gebouw. En het maakte opnieuw een ontzettende indruk. Een absolute DO!

  Door Anna op donderdag 4 augustus 2011

 • Casa Milà
  Toen wij in het hoogseizoen naar Barcelona waren was het heel erg druk. Bij het Casa Mila stonden we bijna anderhalf uur in de rij. Casa Mila is ook gewoon leuk om te zien maar je bent wel een halve dag kwijt. Onze tip is dus om niet in het Hoogseizoen te gaan omdat je dan meer kunt zien van Barcelona.

  Door Anoniem op woensdag 18 juni 2008

 • Casa Milà
  Het verschil tussen dit Gaudihuis met Casa Batllo is dat je een mooi uitzicht hebt over de stad. Bij Casa Barllo stond overigens een enorme rij dus zijn we hier naar toe gelopen. Heel erg leuk om die mooi vormen te zien in dit gebouw.

  Door Anoniem op dinsdag 29 april 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Casa Milà

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.