Park Güell

Adres: Carrer d'Olot, Barcelona, Spanje.
Aantal hotels
1018
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Park Güell

 • Mooi park
  Het park is zeker aan te raden om eens langs te gaan. Veel papegaaien en natuur met hier en daar werken van Gaudi. Leuk om een keer te zijn.

  Door Alexander op zaterdag 14 juli 2012

 • Mooi park
  Erg tof park, heb je er super vermaakt. Veel te zien!

  Door Chantal op vrijdag 7 december 2012

 • Park Güell
  Dit park was echt te gek! Als je van de kunst van Gaudi houdt, moet je dit park zeker bezoeken, ook als je niets hebt met zijn kunst zul je het hier naar je zin hebben. Het uitzicht over de stad is echt geweldig en het park houdt je uren bezig en geïnteresseerd in de kunst en de rust. Het nadeel van het park is dat het ongelooflijk druk en toeristisch is. Toen ik er was, was het helemaal vol met toeristen.

  Door Jess op maandag 6 augustus 2012

 • Vind ik Leuk!
  Ik wil bij deze Park Guell nomineren als een van de leukste spots van Barcelona. Wanneer je een weekendje Barcelona gaat ontdekken dan mag deze inspirerende plek niet ontbreken. Het uitzicht vanaf Park Guell op de stad is echt super!

  Door Kirsten de Waardt op donderdag 12 juli 2012

 • Mooi uitzicht
  Voor een leuke uitzicht en een indrukwekkend mooi parkje moet je zeker naar Park Güell gaan.

  Door Tessa op vrijdag 6 januari 2012

 • Geweldig uitzicht
  Heerlijk om vanuit het park over de stad Barcelona heen te kijken. Geeft de mens een rust gevoel om op een bankje te gaan zitten en te genieten.

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • Prachtig, bijzonder ParkPrachtig, bijzonder Park
  Dit park bestaat uit meerdere van Gaudi's werken, allen gehuisvest in een prachtig park in het westen van Barcelona. Het park ligt op een redelijke hoogte en doordat er ook nog eens een heuvel in het park ligt, is er vanaf de top een mooi uitzichtspunt van waar de gehele stad prachtig te bezichtigen is. Verder zijn er vele paden die om de paar meter met banken en picknick tafels zijn voorzien, waardoor dit op een zonnige dag ook een prima lunch-locatie is. De bouwwerken die hier staan lijken direct uit een sprookjesboek te komen, het is dan ook erg verrassend dat dit zo lang geleden al geaccepteerd en gewaardeerd werd. Intrigerend.

  Door Anoniem op zaterdag 1 maart 2008

 • Gaudi
  Als je eens even een enkel dagje tijd en geld hebt ga dan naar Barcelona.Helemaal geweldig wat een stad met zijn culturele erfgoed.Al die werken van Gaudi, zeker de mooite waard. Neem een goedkoop hotelletje in de buurt van de Rambla en genieten maar.

  Door Anoniem op maandag 17 maart 2008

 • Kerk van Gaudi in Park Güell
  Te veel bedelaars en ga er pas heen, wanneer alles beschilderd is.

  Door Anoniem op vrijdag 15 februari 2008

 • Park Güell
  Dit park is echt zo bijzonder, heel erg veel ruimte en mooi. Het ligt op een schitterende plaats en wanneer het weer even meezit is het al helemaal geweldig. Daar kom je echt tot ontspanning, maar pas wel op, ga niet via de toeristeningang, want daar staan bussen vol bedelaars.

  Door Anoniem op vrijdag 15 februari 2008

 • Park Guell
  Dit park is een mooie plek om te relaxen en wat water te drinken voordat je naar beneden gaat, de drukke straten van Barcelona in. Het uitzicht is mooi als je op de rand staat. En de kunstwerken door het hele park zijn ook erg mooi. Het hele park is ontworpen door een van de meest bekende architecten en artiesten, Gaudi.

  Door Anoniem op donderdag 7 juni 2007

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Park Güell

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.