VlagSpanje

Balearen

De Balearen zijn een eilandengroep in de Middelandse Zee, voor de kust van Spanje. Ze vormen een eigen provincie van Spanje met als hoofdstad Palma de Mallorca. De Balearen bestaan uit zes verschillende eilanden: Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera, Cabrera en Dragonera. Lees hier meer info per eiland.

  • Mallorca
  • Mallorca is het grootste eiland van de Balearen. Palma is de hoofdstad waar je rechtstreeks op aanvliegt. In Palma de Mallorca is veel te zien en beleven en zowel geschikt als hoofdbestemming als om een dagtrip naar te maken wanneer je ergens andere op het eiland verblijft. Lees meer

Accommodatie

Heb je nu een idee gekregen wat de verschillende mogelijkheden zijn en welke van de Balearen jouw geschikte vakantie bestemming is? Vind dan hier tot slot je accommodatie van spa hotels tot budget appartementen maar ook privé gelegen vakantiewoningen met uitzicht op zee of een leuk jongerenhotel tegen de laagste prijs. Of boek nu een los vliegticket plus hotel / appartement of kies voor een all inclusief pakketreis onder zonvakanties en last minutes. We wensen je een hele fijne vakantie op de Balearen. Stuur je beoordelingen en tips naar ons toe als je weer thuis bent!

Interactieve kaart

Ontdek leuke spots, bezienswaardigheden en hotels op de interactieve kaart

Zonvakanties Balearen