Hermitage

Aantal hotels
727
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Hermitage

 • Historisch
  Dit museum was echt verbazingwekkend! De collectie is te zien in vijf verschillende historische gebouwen. De Winter Palace, de Old Hermitage, De New Hermitage, Hermitage Theatre en de Small Hermitage. De Winter Palace is het onderkomen van de Tsar. In St. Petersburg zijn meer dan 200 museums te vinden, maar het Hermitage mag je niet missen! Het is één van de grooste en oudste museums van de wereld. We wilden er op maandag heen gaan, maar dan is hij gesloten. Kies dus een andere dag!

  Door Anoniem op donderdag 15 mei 2008

 • Hermitage
  Ik ben niet snel onder de indruk maar de Hermitage heeft mij toch wel enkele minuten stil gekregen. Ik kan weinig woorden bedenken hoe ik het vond. Een paar zijn, groots, kleurrijk, oogverblindend. Om werkelijk alle museumstukken van de Hermitage te bekijken heb je volgens mij een hele week nodig.

  Door Anoniem op vrijdag 9 mei 2008

 • Kunst, kunst en nog eens kunst
  Het Hermitage, ga er niet heen als je niet van kunst houd.. Overal kunst. Een van de grootste kunstcollecties van de wereld! Ik vond het super! Je hebt meerdere dagen nodig om alles te kunnen zien! Helaas had mijn vriendin het al snel gezien.. Wij zijn er dus maar 1 dag geweest!

  Door Anoniem op donderdag 8 mei 2008

 • 3 dagen is niet genoeg
  Hermitage, te vinden in het voormalige Imperial Palace is erg groot. Je hebt zeker 3 dagen nodig om alles te zien. De kunst wordt verzameld door Catherina the Grote. Ik genoot vooral van de Rembrandt schilderijen.

  Door Anoniem op vrijdag 1 maart 2002

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Hermitage

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.