Schloss Schönbrunn

Adres: Schloss Schönbrunn, Wenen, Oostenrijk.
Aantal hotels
537
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Schloss Schönbrunn

Ontdek Wenen op de interactieve kaart

Reviews Schloss Schönbrunn

 • De ''must see'' van Wenen!
  Als je naar Wenen gaat moet je zeker Schloss Schönbrunn bezoeken. Je bent er zo een dag zoet mee. De tuinen zijn gratis te bezoeken en bestaat uit mooie fonteinen en bloemstukken. Het park is zeker aan te raden op warme dagen om lekker te zitten en te genieten van de zon. Het park biedt ook toegang naar de dierentuin. Ook kun je het Schloss zelf in waarin je wordt rond geleid door de mooie kamers waar prinses Sissi vroeger zelf heeft rondgelopen.

  Door Jan op maandag 8 april 2013

 • Ontzettend mooi
  Het Schloss Schönbrunn is een ontzettend mooi paleis, het heeft veel kamers om te bezichtigen en is erg indrukwekkend! Je kunt hier wel een hele dag rond lopen, maar in de middag wordt het erg druk. In het paleis zelf maar ook in de tuinen.

  Door Bella op maandag 18 juli 2011

 • Kasteel Schobrunn
  Het Schonbrunn kasteel is natuurlijk beroemd vanwege de Sis films. Het kasteel en de tuin mogen er zeker wezen.

  Door Anoniem op vrijdag 20 februari 2009

 • Schonbrunn
  Ik ben hier ooit een keer geweest. Ik zou hier nog wel een keer naar toe willen. Ik weet nog goed hoe mooi ik het vond. Het is al wel lang geleden. Met name de tuinen en het zicht op de vijver achter het slot kan ik mij nog goed herinnneren.

  Door Anoniem op woensdag 14 mei 2008

 • Slot Schonbrunn
  Ik ben hier vroeger met mijn ouders een keer geweest. Het is mij nog steeds bijgebleven. Net als de stad zelf vond ik dit echt heel erg mooi om te zien. Het gebouw zelf is al erg indrukwekkend, maar de enorme tuinen die om het slot heen liggen maken het echt een droom lokatie. Ik kan me goed voorstellen waarom ze de film Sissi hier hebben opgenomen. De tuinen liggen er echt superstrak bij. Ze vertelden dat er heel veel mensen in dienst zijn om de tuinen zo mooi te houden.

  Door Anoniem op maandag 21 april 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Schloss Schönbrunn

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.