Wiener Prater

Adres: Wiener Prater 9 , Wenen, Oostenrijk.
Aantal hotels
537
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Wiener Prater

Ontdek Wenen op de interactieve kaart

Reviews Wiener Prater

 • Nostalgisch Pretpark
  Het pretpark is voor iedereen gratis te bezoeken en heeft een uitstraling van een pretpark uit de jaren 50. Je kunt er terecht als je een ritje wilt maken in het bekende reuzenrad of als je de achtbaan in wilt. Deze attracties zijn echter wel betaald. Ik ben zelf alleen in het reuzenrat geweest en de reuzenrat geeft je een ver uitzicht op de hele stad en is dus zeker de moeite waard!

  Door Esmee Zwerver op maandag 8 april 2013

 • Pretpark
  Leuk pretpark, verder niet heel bijzonder. Toch leuk om heen te gaan met je kinderen, die kunnen zich daar prima vermaken! Het reuzenrad is wel heel mooi, zo krijg je een prachtig uitzicht over Wenen!

  Door Laura op woensdag 15 augustus 2012

 • Prater Park
  Het Praterpark is inderdaad erg leuk om even doorheen te lopen. Het breekt altijd even de sleur. Het reuzenrad trok mij niet zo maar is van ver al te zien. Het was dus ook niet moeilijk om het Praterpark te vinden. Gewoon richting het reuzenrad lopen en we waren er.

  Door Anoniem op woensdag 14 mei 2008

 • Reuzenrad
  Het mooiste reuzenrad waar ik tot nog toe in ben geweest. Je gaat in een soort huisje waar best wel veel mensen in kunnen. Ik vond het niet zo erg dat alles afgesloten was. Dit gaf me een veilig gevoel. Schitterd uitzicht over de stad en het Donaukanaal.

  Door Anoniem op maandag 21 april 2008

 • Prater Park
  Wat ik leuk vond om te leuk is om zien was het Prater Park in Wenen. Een pretpark in de stad, vlak bij het Ernst Hapel Stadion. Het Prater Park is vij groot en heeft als beroemdste attractie het reuzenrad. Vanuit het reuzenrad heb je een mooi uitzicht over de stad Wenen.

  Door Anoniem op maandag 21 april 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Wiener Prater

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.