Zuid Holland

Aantal hotels
23
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
13
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Zuid Holland
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Zuid Holland?

Zuid Holland

Naast grote steden als Den Haag en Rotterdam beschikt Zuid-Holland over leuke badplaatsen aan de Noordzeekust. Wat te denken van het populaire Scheveningen, met haar gezellige boulevard, strandpaviljoens en zandstranden. Maar ook Katwijk aan Zee en Noordwijk aan Zee zijn uitstekende bestemmingen voor een heerlijke dagje of weekendje weg aan het strand. Natuurliefhebber? Naast de kusttreek beschikt de provincie met de Hollandse Biesbosch, de Duin- en Bollenstreek, het Groene Hart en De Kagerplassen ook genoeg voor de rustzoeker.


Zuid-Holland heeft enkele grote steden, allemaal met eigen bezienswaardigheden. Zo kun je in Rotterdam de Euromast en de haven ontdekken, en kun je in Den Haag het Binnenhof bezoeken of het indrukwekkende Escher museum bezichtigen. Tevens beschikken beide steden over uitstekende mogelijkheden op het gebied van winkelen en uitgaan. Shoppen doe je bijvoorbeeld in De Koopgoot in Rotterdam. Andere leuke steden die je niet mag missen zijn de universiteitssteden Delft en Leiden en de kaasstad Gouda.


Een aantal must-do's in Zuid-Holland:

Een tripje in eigen land kan ook erg interessant zijn, zo bewijst Zuid Holland maar weer. Wat je ook doet, er is geen reden om je niet te vermaken in deze prachtige provincie. In de steden vind je een uitgebreid aanbod hotels in het centrum, van low budget tot luxe 4 en 5 sterren hotels voor zakenreizen. Daarnaast vind je een keur aan top vakantiehuisjes door heel Zuid-Holland, van bungalows op vakantieparken tot luxe villa's aan de kust. Kortom, volop accommodaties beschikbaar voor een heerlijk weekendje of vakantie in Zuid-Holland.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer