Zeeuws Vlaanderen

Aantal hotels
12
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
2
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Zeeuws Vlaanderen
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Zeeuws Vlaanderen?

Zeeuws Vlaanderen

De unieke ligging van Zeeuws-Vlaanderen zorgt voor een unieke landschap met veel opties en recreatieve mogelijkheden voor de vakantieganger. Aan de kust in het westen van Zeeuws-Vlaanderen ligt de badplaats Cadzand-Bad. Hier vind je naast een breed zandstrand, gezellige restaurants en winkeltjes ook het natuurgebied Het Zwin. Dit natuurgebied is een must-do wanneer je Zeeuw-Vlaanderen aandoet en staat bekend als vindplaats van oude haaientanden en fossiele schelpen. Nieuwvliet heeft het mooiste strand van Zeeuws Vlaanderen en biedt diverse recreatieparken en campings.

Naast stranden en badplaatsen biedt Zeeuws-Vlaanderen ook een aantal leuke bestemmingen die het bezoeken meer dan waard zijn. Terneuzen is de grootste plaats van Zeeuws-Vlaanderen waar je zeker even langs de Scheldeboulevard moet lopen. De havenplaats is tevens bekend van de Westerscheldetunnel, een verbinding onder de Westerschelde tussen Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen en Ellewoutsdijk in Zuid-Beveland. De cultuurstad Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en beschikt over veel cultureel erfgoed. Bezoek zeker het oude stadsgedeelte, het Archeologisch Museum en de oude Sint Baafskerk. In de omgeving van Axel starten diverse wandel- en fietsroutes langs prachtige natuurschatten en cultuur-historische bezienswaardigheden als molens en watertorens. Daarnaast dient Zeeuws-Vlaanderen uitstekend als uitvalsbasis voor het ontdekken van de wijde omgeving. Wat te denken van leuke stadjes Vlissingen en Middelburg iets ten noorden op Zuid-Beveland. De sfeervolle Belgische Kust met leuke badplaatsen als Knokke liggen in de achtertuin van Zeeuws Vlaanderen. Ook de Belgische steden Brugge, Gent en Antwerpen liggen binnen handbereik. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm tijdens een vakantie of weekendje weg naar Zeeuws-Vlaanderen in Nederland.

Vakantiehuisje aan het zoeken in Zeeuws Vlaanderen Nederland? Vergelijk hier vakantiehuisjes in diverse plaatsen van Zeeuws Vlaanderen, het prachtige een veelzijdige zuidelijkste deel van de provincie Zeeland. Het aanbod vakantiewoningen bestaat uit oa vrijstaande vakantiehuisjes in Sluis, schitterende vakantievilla aan het water in het sfeervolle Breskens, een prachtige authentieke boerderij in Terneuzen en diverse vakantiehuisjes in de wijde omgeving in oa Borsele, Knokke (Belgie) en Boehoute. Kortom, het vergelijken van vakantiehuisjes voor je vakantie of weekendje weg naar Zeeuws-Vlaanderen start voortaan hier.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer