Walcheren

Aantal hotels
14
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
4
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Walcheren
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Domburgcc robertbra
Middelburgcc stephanva
Zoutelandecc robertbra

Hoe reis ik naar Walcheren?

Walcheren

De belangrijkste plaatsen en gemeenten in Walcheren zijn Middelburg en de havenstad Vlissingen. In Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, breng je een bezoek aan het prachtige centrum met oa het indrukwekkende stadhuis. Daarnaast bezichtig je in Middelburg de Voetbal Experience, het Nationaal Voetbalmuseum en uniek thema-attractie over voetbal. In het sfeervolle havenstadje Vlissingen bezoek je het gezellige centrum met oa een uitgebreid winkelaanbod, het Beursgebouw, de Gevangentoren en Maritime MuZEEum.

Daarnaast biedt de streek diverse leuke plaatsen en bekende badplaatsen wat Wacheren een ideale bestemming maakt voor een heerlijke vakantie in Zeeland. De bekendste of populairste badplaats in Walcheren is Zoutelande. Het is niet voor niets dat het strand van Zoutelande, met de stranden van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra wordt genoemd. Wandelen en fietsen kun je heel goed doen in Domburg en haar groene omgeving met oa duingebied Oranjezon. Ook vanuit Oostkapelle is het prachtige duingebied Oranjezon uitstekend bereikbaar. In de omgeving van Domburg en Oostkappelle vind je diverse hotels, vakantieparken en campings die ideaal zijn voor de natuurliefhebber. De plaats Veere draagt de bijnaam de "Parel van Walcheren". Veere beschikt dan ook over vele monumenten, prachtige gebouwen en ligt aan het prachtige Veerse Meer. Het buitengebied van het Zeeuwse Veere beidt tevens een bosrijke natuurgebied met vele wandel- en ruiterpaden. De wijde omgeving verkennen vanuit Walcheren? Middels de Westerscheldetunnel liggen stadjes als Terneuzen en het Belgische Gent binnen handbereik. Ook Goes in Zuid-Beveland is het bezoeken meer dan waard. Kortom, genoeg redenen voor een vakantie of weekendje weg naar Walcheren in Nederland, het kloppende hart van Zeeland.

Aan vakantiehuisjes in het Zeeuwse Waalcheren geen gebrek. Vergelijk het aanbod Walcheren vakantiehuisjes bestaande uit oa vrijstaande en knusse vakantiehuisjes in en rondom Veere, het unieke Munnikenhof in Grijpskerke, luxe vakantiehuizen en villa's op loopafstand van de 'Zeeuwse Rivièra' en appartementen in het centrum van de steden Vlissingen en Middelburg. Het vergelijken van Walcheren vakantiehuisjes start voortaan hier. Bekijk nu het uitgebreide aanbod vakantiehuisjes in Walcheren voor je vakantie of weekendje weg naar Zeeland in Nederland.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer