Wadden Eilanden

Aantal hotels
15
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
5
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Wadden Eilanden
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

TexelBest bekekencc johanwiel
Terschellingcc michiel
Schiermonnikoogcc thijsaard
Vlielandcc erikdekle

Hoe reis ik naar Wadden Eilanden?

Wadden Eilanden

Bij laagwater wordt er over het droogvallende wad ook veel aan wadlopen gedaan. Tijdens een wadlooptocht door het slip spot je veel bijzondere vogels. Door de prachtige natuur en duinen zijn de Waddeneilanden uitstekend geschikt voor mensen die houden van wandelen en fietsen. Een fiets huren is dan ook een must-do. Je vindt dan ook diverse fietsverhuurbedrijven op de Waddeneilanden. Op ieder eiland van de Waddeneilanden vind je dan ook vele wandel- en fietsroutes langs de mooiste plekjes en dorpjes. Ook het aanbod hotels, campings, groepsaccommodaties, vakantieparken en vakantiehuisjes zijn enorm uitgebreid. Of je nu romantische weekendje weg gaat, een dagje met de familie of met een groepje vrienden er zijn voldoende accommodaties te vinden op de Waddeneilanden.

Stranden vind je volop op de waddeneilanden. Dus een dagje zon, strand en zee op een van de Waddeneilanden is zeker de moeite waard. Over het algemeen vind je lange en brede zandstranden met goede faciliteiten en leuke strandtentjes. Ook zijn er volop mogelijkheden tot activiteiten als kanoën, vliegeren, kajakken, blokarten, strandgolfen en paardrijden. Hieronder vind je een overzicht van de leukste bezienswaardigheden.


Must-do's Texel:

Must-do's Vlieland:

Must-do's Terschelling:

Must-do's Ameland:

Must-do's Schiermonnikoog:

Een nachtje of weekendje weg naar de Waddeneilanden? Via travelmap.nl spot je doorgaans iedere keer weer een aanbieding van een goedkoop hotel, luxe resort of huisje voor groepen! Travelmap.nl heeft niet alleen hotels en vakantiehuisjes op deze eilanden beschikbaar maar bied je ook de mogelijkheid om hotels, vakantiehuisjes, activiteiten, restaurants en bars op de wadden eilanden te beoordelen. Fijne vakantie op de Nederlandse Wadden Eilanden!


Bekijk meer van Nederland

Lees meer