Overijssel

Aantal hotels
28
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
18
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Overijssel
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Overijssel?

Overijssel

Het landschap is net als de provincie erg divers en erg geliefd als vakantiebestemming voor een vakantie of weekendje weg in eigen land. Liefhebbers van natuur en wandel- en fietsroutes bezoeken de omgevingen rond Denekamp, De Lutte of Delden. Liefhebbers van varen huren een bootje in het prachtige Giethoorn, ook wel "Het Venetiƫ van het Noorden" genoemd. Op het gebied van recreatie en ontspanning heeft Giethoorn veel te bieden, wat ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vanuit het dorpje Holten, gelegen aan de rand van

de Holterberg, ontdek je de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Kortom, aan rust en natuur geen gebrek in de provincie Overijssel.


De mooie steden Deventer, Enschede en Zwolle bieden veel voor toeristen en mogen niet worden overgeslagen tijdens je verblijf in de provincie. Bezoek oa de oude Hanzestad Deventer met zijn Waag, de Grote Kerk en het Stadhuis. In Zwolle kan je uitstekend winkelen en bezoek je het Stedelijk Museum. In het gezellige Enschede loop je langs de oude markt, het stadhuis en de watertoren. Bezoek tevens een van de vele gezellige cafe's of restaurants van Enschede en geniet van heerlijke streekgerechten. Liefhebbers van bier bezoeken de Bierbrouwerij van Grolsch. In Hellendoorn bezoek je met kinderen natuurlijk het populaire Avonturenpark Hellendoorn. In het noorden van de Overijssel vind je Pretpark Slagharen.


Ontdek de kop van Overijssel, Salland of Twente als vakantiebestemming. Door de gehele provincie Overijssel vind je een uitgebreid aanbod aan vakantiehuisjes en hotels voor een weekendje weg of vakantie in de provincie Overijssel! Kies voor goedkope huisjes en bungalows op vakantieparken of vrijstaande luxe villa's, mooie landhuizen of groepsaccommodaties. Boek nog vandaag je vakantiewoning in Overijssel voor een heerlijke vakantie in Overijssel, een van de meest veelzijdige provincies van Nederland.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer