Noordzeekust

Aantal hotels
29
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
19
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Noordzeekust
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Noordzeekust?

Noordzeekust

De vele stranden en prachtige natuurgebieden zijn uitermate geschikt voor een rustige vakantie met mogelijkheden tot zemmen, zonnen, fietsen en wandelen. Enkele natuurgebieden langs de Noordzeekust die je zeker niet mag overslaan zijn oa Natuurgebied De Geul op Texel, de Kennemerduinen nabij Zandvoort, Natuurgebied Meijendel nabij Wassenaar en Nationaal Park Oosterschelde in Zeeland. Daarnaast bevinden zich ook een aantal grote steden nabij de noordzeekust. Denk daarbij aan Den Haag wat direct verbonden is met Scheveningen of Haarlem waar Bloemendaal en Zandvoort in de achtertuin liggen. Belangrijke havensteden langs de Noordzeekust zijn oa Rotterdam, Den Helder, Vlissingen, Hoek van Holland en IJmuiden. Vanuit de verschillende havenplaatsen vertrekken diverse ferry's richting diverse bestemmingen in Groot-Brittanniƫ waaronder Harwich, Newcastle en Dover.

Met name de kust langs de provincies Noord-Holland en Zuid- Holland vind je veel populaire badplaatsen, die jaarlijks veel toeristen trekken. Maar ook Texel en Zeeland bieden uitstekende mogelijkheden tot een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust. Hieronder vind je een overzicht van populaire bestemmingen langs de Noordzee kust in de diverse provincies van Nederland.


Op zoek naar een vakantiehuisje in een van de prachtige bestemmingen aan de Nederlandse Kust? Aan vakantiehuizen langs de kust van Nederland geen gebrek. Het aanbod vakantiewoningen aan de Noordzeekust bestaat uit oa vrijstaande bungalows op vakantieparken, luxe villa's, moderne appartementen, vakantiehuisjes en groepsaccommodaties direct aan het strand en zee. Kortom, vergelijk en bekijk hier het uitgebreide aanbod Noordzeekust vakantiehuisjes voor je vakantie of weekendje weg aan de Nederlandse kust.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer