Noord-Brabant

Aantal hotels
21
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
11
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Noord-Brabant
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Noord-Brabant?

Noord-Brabant

Liefhebbers van rust en natuur bezoeken oa het hoogveengebied De Peel en Het Nationaal Park De Biesbosch, met haar schitterende riviereilanden. Wandel door dit prachtige natuurgebied De Biesbosch of huur een motorbootje, kano of sloep en ontdek een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In de omgeving van Bergen op Zoom, de oude markiezenstad met haar prachtige binnenstad, vind je tevens vele kilometers fiets- en wandelroutes door natuurgebieden als De Brabantse Wal, Fort de Roovere en Zoomland.


Brabant biedt met oa Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch over leuke steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Bezoek zo oa het Van Abbemuseum met werken van oa Picasso in Eindhoven, vier Bourgondische Carnaval in 's-Hertogenbosch (Oeteldonk) tijdens carnavalstijd, verken de binnenstad van Breda met oa de prachtige Onze Lieve Vrouwekerk en bezoek de Tilburgse Kermis in Tilburg, de grootste kermis van de Benelux. In alle steden vind je veel leuke bars en restaurants waar je kunt genieten van bourgondische gerechten en Brabantse gezelligheid. Op vakantie naar Noord-Brabant met kinderen? Bezoek dan oa Nederland's mooiste pretpark De Efteling in Kaatsheuvel of Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Festivalliefhebbers bezoeken oa Paaspop in Schijndel of Extrema Outdoor in Best. Vanuit Brabant bezoek je ook de prachtige Belgische stad Antwerpen, dat op relatief korte afstand ligt. Kortom, kom genieten van Noord-Brabant tijdens een vakantie of weekendje weg in eigen laand.


Noord Brabant heeft niet alleen leuke steden met leuke weekendje weg hotels maar ook groene stroken waar je heerlijk kan vertoeven in vakantiehuisjes! Ontdek vakantie in eigen land, in Noord Brabant, vanuit een prachtig vrijstaand vakantiehuisjes in de natuur of luxe villa's aan het water. Tot slot heeft deze provincie ook leuke hotels in steden als Breda en Den Bosch waar je heerlijk kan verblijven tijdens een weekendje weg. Boek goedkope hotels in Nederland via travelmap.nl.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer