Gelderland

Aantal hotels
19
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
9
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Gelderland
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Gelderland?

Gelderland

Kortom, aan natuur en cultuur geen gebrek in deze "groene" provincie. De Veluwe barst van de vele natuurparken, waaronder Nationaal Park de Hoge Veluwe, met een divers aanbod aan wandel- en fietsroutes. De Veluwe is dan ook een van de populairste bestemmingen voor een heerlijk weekendje weg in Nederland. In oa de plaatsen Lunteren, Hoenderloo, Ede en Beekbergen vind je dan ook een ruim aanbod vakantieparken met bungalows en vakantiehuisjes midden in de prachtige natuur. De achterhoek biedt met oa Doetinchem een stad die je zeker niet mag missen. In de Gelderse streek Rivierenland, bestaande uit de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal, vind je tevens veel leuke plaatsen die het bezoeken meer dan waard zijn.


Een aantal must-do's in Gelderland:


Gelderland heeft naast prachtige natuur veel te bieden voor toeristen. De stad Arnhem bezoek je wanneer je een gezellig avondje wilt stappen of breng een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum en de bekende dierentuin Burgers Zoo. Winkelen kan uitstekend in Apeldoorn, waar je ook Paleis het Loo en de Apenheul vindt. Een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen, is tevens een must-do. Bekijk het fraaie historische centrum, slenter door het Kronenburgerpark of bezoek de bekende Nijmeegse Wandelvierdaagse in Juli. Ook het Kröller-Müller Museum, met haar wereldberoemde verzameling 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst is een absolute aanrader. Ook het Veluwe Meer en Harderwijk bieden genoeg vertier. Kortom, genoeg redenen voor een bezoek aan Gelderland in Nederland.


Op vakantie in Nederland? Ontdek de Veluwe in de provincie Gelderland. Bekijk ons aanbod vakantiehuisjes en hotels voor een korte vakantie of lekker weekendje weg in Nederland. De Veluwe is een perfect gebied voor een weekje relaxen. Bekijk het aanbod vakantiehuisje van vrijstaande bungalow op vakantieparken tot grote groepsaccommodaties. Vind zo eenvoudig je vakantiewoning voor een heerlijke vakantie in Gelderland.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer