Eindhoven

Aantal hotels
46
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
39
Bekijk spots »
Inwoners
210.000
Bekijk kaart »

Hoe reis ik naar Eindhoven?

Eindhoven

Eindhoven heeft veel winkels om even lekker te shoppen. Vooral in het centrum in de binnenstad zijn veel winkels. Naast deze winkels heeft Eindhoven ook grote overdekte winkelcentra zoals Heuvel Galerie. Buiten het centrum is, in het stadsdeel Woensel Noord, het Winkelcentrum Woensel te vinden. Met 160 winkels (en een luchthaven) is dit gebied het grootste wijk-winkelcentrum buiten de Randstad.

Na sluitingstijd van de winkels kent Eindhoven een levendig uitgaansleven. Uitgaan kan in talrijke gelegenheden, van (dans)cafés, grand-cafés en discotheken tot bruine kroegen. Aan te raden valt de Markt, maar ook het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland.

Als je niet op vakantie gaat om te shoppen of op stap te gaan, biedt Eindhoven ook genoeg voor jou! Breng eens een bezoekje aan één van de musea of theaters, of ga een stukje wandelen in een van de parken. Daarnaast telt Eindhoven meer dan 160 rijksmonumenten, waaronder een aantal grote historische bouwwerken.

Voor reizigers uit de regio is het mogelijk een complete zonvakantie vanaf Eindhoven Airport te boeken naar diverse bestemmingen rond de Middellandse Zee. Bijvoorbeeld in de badplaatsen aan de Algarve, Turkse Riviera of op de Canarische Eilanden. Tot slot, voor deze reizen vanaf locale luchthavens geldt: wees op tijd met reserveren.
Bekijk bezienswaardigheden en activiteiten in Eindhoven of ontdek restaurants, uitgaan en entertainment.
Bekijk meer van Nederland

Lees meer