Camping Kogerstrand

Adres: Badweg 33, De Koog, Nederland.
Aantal hotels
30
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Camping Kogerstrand

Ontdek De Koog op de interactieve kaart

Reviews Camping Kogerstrand

 • Ratten
  Net terug van camping Kogerstrand. Het is een geweldige camping waarbij je direct het eiland gevoel hebt. Echter na twee dagen ontdekten we ratten op de camping (bij en in de tent). Deze ratten blijken er al het gehele jaar te zijn. Bij navraag aan de receptie kregen we als antwoord dat hier door de eigenaar van de camping niets aan gedaan wordt e.e.a. is in handen van de gemeente zegt men!!! Deze ratten vermenigvuldigen zich enorm dus.... hoe zal dit er volgend jaar uit zien???? Voor ons dus de vraag gaan we weer naar deze camping.... ??? Het heeft voor mij een enorme stempel op mijn vakantie gezet. Want elke ochtend ontdekten we ratten-uitwerpselen in de voortent, bahhhh. Bij navraag bleken ook andere gasten hier veel hinder van te onder vinden... jammer is ook dat men er niet op attent wordt gemaakt (ja... er komen waarschijnlijk dan minder gasten, wat wel logisch is) ... maar door de gasten er allert op te maken kun je misschien nog een plaag (als dit er al niet is) voorkomen.

  Door Anoniem op donderdag 17 september 2009

 • Camping Kogerstrand
  Camping "leek" oke, mooie lokatie en we bleken de laatste plek te hebben. In de buurt van het jeugdveld maar konden we geen last van hebben. Bleek een toegangsroute voor het hele jeugdveld, eerste nacht geen oog dichtgedaan en uiteindel. werden we overvallen door jeugd die dronken op onze tent sprongen, tent beschadigt, vriendin in paniek ik zelf woest. Daarna natuurlijk geen oog meer dicht gedaan. Security kwam even kijken en rapporteerde het maar ging niet op jacht. Security gaf aan dat dit wel vaker gebeurd zelfs erger. Volgende dag personeel verbaast. En leek het ook goed op te lossen. De leidinggev. zou onze schade nog invenstariseren maar nooit meer gezien. Uiteindel. eerder weggegaan omdat we na 2 dagen weer bezoek kregen van dronken gasten. We voelden ons ronduit onveilig op deze camping. Eerder weg, geen geld teruggekregen dat vonden ze maar raar, ondanks de schade. Ronduit jammer, en dan heb ik nog niks gezegd over de constante putlucht die uit het sanitair komt. Niet doen!!

  Door Anoniem op vrijdag 14 augustus 2009

 • Kogerstrand
  Wat mij betreft de relaxte camping van Nederland. Ik ben hier een aantal zomers geweest met vriendinnen en heb er veel leuke herinneringen aan over gehouden. Lekker met je tent tussen de duinen en vlak bij het strand. Ik vergeet nooit het geluid van golven bij het wakkerworden. Altijd feest.

  Door Anoniem op maandag 21 april 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Camping Kogerstrand

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.