Betuwe

Aantal hotels
14
Bekijk op Booking.com »
Aantal steden
4
Bekijk steden »
Interactieve kaart
Betuwe
Bekijk kaart »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Betuwe?

Betuwe

Op het gebied van toerisme en recreatie heeft de Betuwe voldoende te bieden. Wat te denken van het Betuws landschap waar je veel fiets- en wandelroutes vindt langs vele prachtige boomgaarden, rivieren, musea, molens, natuur en sfeervolle dorpjes.

Naast het prachtige landschap beschikt de Betuwe over enkele niet te missen bestemmingen met leuke bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Het Flipje- en Streekmuseum in Tiel is een must-do wanneer je de Betuwe aandoet tijdens een vakantie of weekendje weg. Ook het oude vestingstadje Buren met oa een oude stadspoort en enkele vestingmuren is zeker de moeite waard. Fiets ook zeker langs de fruitboomgarden langs de lingedijken in Geldermalsen en de Loenense watervallen nabij Loenen. Een populaire bestemming onder watersporters en natuurliefhebbers is waterrecreatiegebied “Het Eiland van Maurik”, nabij het gelijknamige Maurik. Natuurlijk bezoek je de de grote steden Nijmegen en Arnhem, alwaar je veel leuke bezienswaardigheden vind en leuke evenementen bezoekt. In Arnhem bezoek je het sfeervolle stadscentrum, dierentuin Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum. In Nijmegen, de oudste stad van Nederland, bezoek je het fraaie historisch centrum, Amusementspark Tivoli en trotseer je de Nijmeegse Wandelvierdaagse. De Betuwe dient tevens uitstekend als uitvalsbasis voor het ontdekken van de wijde omgeving. Ontdek zo het prachtige Nationaal Park De Biesbosch en de steden Utrecht en Den Bosch die op relatief korte afstand liggen. Kortom, genoeg redenen voor een vakantie of weekendje naar de Betuwe in Nederland.

Vakantiehuisjes Betuwe

Op zoek naar een vakantiehuisje in de Betuwe in de provincie Gelderland? Vergelijk hier vakantiehuizen in de leukste bestemmingen van de Betuwe als een vrijstaande vakantiewoning gelegen in het hart van de Betuwe in het dorp Kapel Avezaat nabij Buren, luxe bungalows op vakantieparken in rond Arnhem, geschakelde villa’s in het hart van het rivierengebied en groepsverblijven te midden van Neder-Betuwe. Kortom, genoeg Betuwe vakantiehuisjes beschikbaar voor een vakantie tussen Rijn en Waal in Nederland.


Bekijk meer van Nederland

Lees meer