Apenheul

Adres: J.C. Wilslaan 21-31, Apeldoorn, Nederland.
Aantal hotels
6
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Apenheul

 • Geweldig
  Ik had de dientuin ongeveer 20 jaar niet bezocht. Toen ik binnenkwam werd ik blij verrast door hoeveel het is veranderd in het voordeel van de dieren. De habitats zijn zeer groot, de informatie borden zijn zeer leerzaam en de interacties met de apen zijn als nooit tevoren. Het is perfect voor iedereen, van jong tot oud en absoluut je waard.

  Door Mark Beenen op zondag 9 september 2012

 • Apenstreken
  Of je nu jong of oud bent, de Apenheul blijft een leuk park om te bezoeken. De vele loslopende apen, het Amazonewoud en de gorilla's blijven de absolute hoogtepunten van dit park. Maar blijf wel allert! De loslopende apen hebben echte apenstreken. Voor je het weet stelen ze iets uit je zakken.

  Door Anoniem op dinsdag 2 februari 2010

 • Vrije apen
  Dit apen park is zo leuk! Er zijn ook wat apen die los rond rennen, de doodshoofdaapjes, ze zijn helemaal niet bang voor mensen! Ze komen bijvoorbeeld zonder problemen op je schouder zitten!

  Door Anoniem op donderdag 22 oktober 2009

 • Apenheul
  Sinds Bokito worden ook alle apen in de Apenheul erg afgeschermd en bewaakt, je kunt ze alleen nog van een verre afstand bekijken en vooral voor kinderen is dit erg teleurstellend!

  Door Anoniem op vrijdag 22 februari 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Apenheul

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.