Genroku

Adres: Reguliersdwarsstraat 18, Amsterdam, Nederland.
Aantal hotels
738
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Reviews Genroku

 • Hier moet je zijn
  Alles is even lekker en vers. de mensen die negatief stemmen zijn niet helemaal goed bij hun hoofd. De lekkerste ooit gegeten

  Door Lydia op vrijdag 11 mei 2012

 • Genroku, Amsterdam
  Voor het eerst gegeten bij Genroku, de All you can eat formule. Royale keus, uitstekend van smaak. Bediening correct, snel en vriendelijk. Al met al uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader.

  Door Anoniem op vrijdag 28 januari 2011

 • geen sashimi meer
  Ben al meerdere malen geweest bij Genroku, maar sinds kort is het menu veranderd. De sashimi hoort niet meer bij het all-you-can-eat menu, wat toch wel voor de meeste mensen de hoofdreden vormt om te eten bij Genroku. Daarnaast hadden we gereserveerd en daar was kennelijk niet op gerekend. Spijtig is het ook dat de sushi meer rijst is dan vis. Mijn advies ga naar Sumo of Mr Miyagi.

  Door Anoniem op woensdag 28 oktober 2009

 • Niet aanbevolen
  Ik heb hier 2 keer gegeten, eerste keer 's avonds voor 26 euro en de tweede keer voor lunch. De eerste keer was prima, geen snelle service maar het eten was lekker, vooral het vlees. Dus ik dacht ik ga hier nog eens heen, maar nu om te lunchen. Voor de lunch was er een ander menu, dat was teleurstellend. Bediening was dit keer verschrikkelijk, we moesten 40 min wachten op de eerste bestelling. Ze vergaten ook dingen die we hadden besteld en we moesten telkens wachten, het was net of we genegeerd werden. Aan het eind boden ze wel excuses aan en mochten we rustig onze laaste gang nuttigen.

  Door Anoniem op maandag 1 december 2008

 • Genroku = Geweldig
  Onlangs ben ik met een vriendin naar de Japanse restaurant Genroku geweest en ik snap al die negatieve meningen niet, of wel... (concurrentie Tokyo Cafe aan het werk?) - Bediening was snel en vriendelijk - Sushi was in juiste formaat en goeie kwaliteit: rijst is zacht en op kamertempratuur (zoals het hoort) en komt niet uit een koelvitrine (zoals dat bij Tokyo Cafe wel het geval is). - Sashimi was smakelijk en gesneden zoals het hoort, niet te groot en niet te klein. - De Ramu (lams) was heel erg goed van smaak en smelt bijna op je tong! Zo zacht was dat. - De Usuyaki (gevulde beef) was heerlijk zacht van structuur en smaakvol. -Interieur is modern en fris, met comfortabele luxueuze leren stoelen. - Je krijgt 10% korting als je reserveert - Hoewel de drankjes inderdaad wat aan de hoge kant zijn is de prijs van €23,50 voor de All You Can Eat absoluut betaalbaar te noemen, zeker voor de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Maar ja, welke horecagelegenheid brengt nog drankjes voor een spotprijsje aan, ze moeten nog wel geld verdienen. Trouwens, ALLE Japanse 'All You Can Eat' restaurant formules hebben dezelfde regels van binnen 2 uur eten en dat je moet betalen voor dingen die je niet hebt opgegeten om VERSPILLING van voedsel te voorkomen door hebzuchtige mensen. En ik ben GEEN medewerker of familie van Genroku en krijg ook geen korting voor dit stukje, ik wil alleen een eerlijke mening geven. Genroku heeft in ieder geval minstens twee vaste klanten erbij als ze zo doorgaan.

  Door Anoniem op maandag 17 november 2008

 • Zoveel als je op kan
  Japans Restaurant. Prijs: 23,50 euro voor zoveel je op kan in 2 uur tijd of 5 keer een ronde eten. Drinken is erg duur, 3 euro voor een biertje. Kwaliteit: Standaard tot slecht. De Sushi is erg simpel en teveel rijst. Bediening: HEEL traag, niet netjes.. ze dwongen ons om alles op te eten omdat we anders moesten betalen voor het overgebleven voedsel. Ik begrijp dat er regels moeten zijn zodat mensen niet zomaar alles bestellen, maar op deze manier is het belachelijk! De plek: Interieur is erg goedkoop en tafels en stoelen staan te dicht bij elkaar.

  Door Anoniem op woensdag 1 oktober 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Genroku

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.