De Jordaan in Amsterdam

Aantal hotels
28
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
20
Bekijk spots »
Aantal wijken
7
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar De Jordaan?

Wijk De Jordaan in Amsterdam

Het is één van de meest populaire buurten van Amsterdam met prachtige historische straatjes en panden. Wanneer je historie wilt snuiven in het centrum van Amsterdam dan is een wandeling door de Jordaan een must-do. Met een georganiseerde Tour door de Jordaan sla je niets over. In de smalle straatjes van de Jordaan vind je met name veel galerijen, boetiekjes, terrasjes, restaurants, markten en cafeetjes. Breng zeker een bezoek aan een typische Jordanees cafeetje als Cafe Nol.

Een must-do is een bezoek aan het Theo Thijssen Museum, ter ere van de Nederlands schrijver, politicus maar vooral bekende Jordanees. Het Johnny Jordaanplein is het hart van de Jordaan en herbergt een aantal beelden van andere bekende Jordanezen. Enkele hoogtepunten rondom de Jordaan wijk die je ook zeker niet mag overslaan zijn de Westerkerk en het wereldberoemde Anne Frank Huis aan de Prinsengracht. Kortom, wil je het echte Amsterdam ontdekken dan is een bezoek aan de wijk de Jordaan een absolute aanrader.

Hotel of appartement online reserveren te midden van de wijk de Jordaan in Amsterdam? Bekijk hier het aanbod hotels en appartementen in hartje van de Amsterdamse wijk de Jordaan. Vergelijk hier prijzen van oa Hotel van Onna, het moderne Metropolitan Apartment, Apartment Rozengracht, Amsterdam Dream Apartments, Westersteeg Apartment, Amsterdam Jordaan Apartments en Jordaan Residence. Bekijk het aanbod en boek nog vandaag je hotel in het hart van Amsterdam, de Jordaan.


Bekijk meer van Amsterdam