De 9 Straatjes in Amsterdam

Aantal hotels
21
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
17
Bekijk spots »
Aantal wijken
7
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar De 9 Straatjes?

Wijk De 9 Straatjes in Amsterdam

De negen straten tussen deze grachten vormen een uniek gebied wat met name bekend is om haar veelal kleine winkels, speciaalzaken en gezellige restaurants en cafe's. De 9 Straatjes herbergt winkels en speciaalzaken op het gebied van antique, bloemen, speelgoed, cadeaus, muziek, sieraden, interieur, tassen, kleding en eten & drinken. Het unieke gebied geeft De 9 Straatjes een uniek karakter en mag daarom niet worden overgeslagen tijdens je bezoek aan het centrum van Amsterdam.

Te midden van de De 9 Straatjes vind je ook een aantal leuke galerijen waaronder Galerie de Salon en Galerie Ronmandos. De galerijen bieden een divers aanbod van tentoonstellingen van nationale en internationale karakter. Op zoek naar een gezellig koffiehuisje, cafe of restaurant? Te midden van de 9 Straatjes vind je een keur aan leuke eet- en drinkgelegenheden waaronder Van Puffelen, één van de hotspots van Amsterdam. Een heerlijke wijntje drink je in Vyne, verkozen tot Wijnbar van het jaar 2010. Kortom, De 9 Straatjes leeft en is één van de verrassende hoogtepunten van Amsterdam.

Hotel boeken te midden van de het unieke gebied De 9 Straatjes Amsterdam? Bekijk hier het aanbod hotels gelegen in De 9 Straatjes, het unieke gebied in de Grachtengordel van Amsterdam. Vergelijk prijzen van oa Budget Hotel Sharm, De Westertoren, Studio Apartment Leroy, Hotel Hegra Amsterdam Centre en Herengracht Apartment. Boek nog vandaag je hotel te midden van de De 9 Straatjes voor je weekendje weg Amsterdam.


Bekijk meer van Amsterdam