Centrum in Amsterdam

Aantal hotels
30
Bekijk op Booking.com »
Aantal spots
53
Bekijk spots »
Aantal wijken
7
Bekijk alle wijken »
Tijdsverschil?
Geen
Bekijk informatie »

Hoe reis ik naar Centrum?

Wijk Centrum in Amsterdam

Het centrum van Amsterdam herbergt een aantal top toeristische trekpleisters die je zeker gezien moet hebben. De belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum rondom de Dam zijn Madame Tussauds, het Paleis op de Dam en de Beurs van Berlage. Ook het Sexmuseum Venustempel, het eerste en oudste sex museum van Nederland bevindt zich aan het Damrak in Amsterdam.

Winkelliefhebbers zitten tevens goed in het centrum van Amsterdam. Aan de damrak, direct aan de Dam, vind je De Bijenkorf, hét bekende en toonaangevende warenhuis die je niet mag missen. Vanaf De Dam start tevens De Kalverstraat, een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam en Nederland. Het prachtige winkelcentrum Magna Plaza, gesitueerd in het voormalige postkantoor achter het Paleis op de Dam, mag ook zeker niet worden overgeslagen tijdens een middagje shoppen in het centrum van Amsterdam.

Hotel online reserveren in het centrum van Amsterdam? Bekijk hier het aanbod hotel in hartje centrum van Amsterdam van hotels nabij de Dam tot hotels rondom de Kalverstraat. Vind hier oa Hotel Citadel, Residence de Passage vlak bij de Dam, Hotel De Roode Leeuw, Inntel Hotels Amsterdam Centre en Hotel Corner House. Of je nu wilt shoppen of het historische centrum wilt ontdekken, boek nog vandaag je hotel in het prachtige centrum voor je weekendje weg Amsterdam.


Bekijk meer van Amsterdam