Malediven

Aantal inwoners
400.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
9
Bekijk alle steden »
Water drinkbaar?
Nee
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Rasducc sarah_ack
Rangalicc sarah_ack
Mirihicc sarah_ack
Vilu Reefcc sarah_ack

Hoe reis ik naar Malediven?

Malediven

Een vakantie op een van de bijna 90 paradijselijke privé eilanden van de Malediven is dan ook vooral gericht op rust, duiken, snorkelen, surfen, lekker eten, wellness, en luxe. Zwem samen met dolfijnen, schildpadden, en spot indrukwekkende hamerhaaien tijdens het duiken in het prachtige gebied.

Op de privé eilanden vindt je vaak luxe all-inclusive resorts met vrijstaande huisjes op het strand of zwevend boven het water. Populaire atollen van de Malediven waar je veel hotels en resorts vindt zijn vooral de Noord-Malé Atol, Zuid-Malé Atol, Maafushi, en de Ari Atol. Het enige stadseiland is Malé, de hoofdstad van de Malediven waar je enkele bezienswaardigheden kunt ontdekken waaronder de indrukwekkende Vrijdagsmoskee. Deze tropische bestemming met zijn parelwitte stranden, azuurblauwe water, en wuivende palmbomen is het voorbeeld van de ideale droom vakantie.

De Malediven zijn rechtstreeks te bereiken via Malé International Airport, de enige grote luchthaven van de eilandengroep gelegen op Hulhule, een eilandje op korte afstand van Malé. Vanaf dit eiland vertrekken kleine watervliegtuigen en boten richting de diverse atollen en privé eilanden.


Bekijk meer van Azie

Lees meer