Madeira

Aantal inwoners
300.000
Bekijk de kaart »
Aantal steden
1
Bekijk alle steden »
Water drinkbaar?
Nee
Bekijk informatie »

Hoe ziet uw ideale stad eruit?

Kies uit de onderstaande categorieën. Op basis van uw voorkeur raden wij steden aan.

Hoe reis ik naar Madeira?

Madeira

Dit zorgt er voor dat het eiland een geheel eigen karakter heeft. De Madeira eilanden bestaan uit 6 vulkanische eilanden. Het belangrijkste eiland heet eveneens Madeira, ook wel "Bloemeiland" genoemd vanwege de vele (sub)tropische bloemen en planten die groeien op en rond de bergen van Madeira. Madeira heeft veel paden door de prachtige natuur en is dan ook geschikt voor een wandelvakantie. Stranden heeft Madeira nauwelijks, kleine leuke dorpen des ter meer. Prachtige stranden zie je wel als je een boottocht maakt naar het eiland Porto Santo.

Op Madeira kan je verder prima duiken, zeevissen, surfen en golfen. In de hoofdstad Funchal kan je winkelen of lekker eten in één van de vele restaurants. Wordt het een rustige vakantie op het eiland Madeira? De gastvrije bevolking onvangt je graag op Madeira! Echte rust vind je als je een vakantie boekt in het dorpje Caniço. Waneer je het hele eiland wilt ontdekken dan raden wij een huurauto zeker aan.

Een fly drive vakantie Madeira is de laatste jaren erg in trek. Rijd met je huurauto op geheel eigen tempo van plaats naar plaats langs de hoogtepunten het paradijselijke eiland Madeira. Madeira wordt ook wel "de parel in de Atlantische Oceaan" genoemd en is de ideale bestemming voor een fly drive. Verblijf in kleinschalige accommodaties in de mooiste plaatsen ver weg van de massa. Ontdek zo de schoonheid van het vulkanische eiland met oa steile bergen, watervallen, kliffen en de mooiste planten en bloemen.


Bekijk meer van Europa

Lees meer