Kerstmarkten

Kerstmarkten bezoeken of op zoek naar de leukste of grootste kerstmarkt van december 2014? Kerstmarkten zijn leuk om heen te gaan net voor de kerst of tijdens de kerstvakantie. Op deze gezellige kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland vind je tal van gezellige kraampjes en sfeervolle stalletjes waar je kunt genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes. Kerstshoppen? Doe voordelig je kerstinkopen en vindt bijvoorbeeld de mooiste kerstballen op een kerstmarkt en warm jezelf op met heerlijke glühwein of warme chocolademelk. Sfeervolle kerstmarkten in de leukste steden hebben wij voor je verzameld.

Ideaal is het combineren van een stedentrip met het bezoek van een van de kerstmarkten op deze website. Op zoek naar een romantische en sfeervolle stad die de ultieme kerstmis belevenis uitstraalt? Kijk niet verder en boek nu een hotel aanbieding naar een van de kerstmarkten deze winter en kerstperiode.
 

Aanbiedingen Duitsland

Kerstmarkten in Duitsland bezoeken? De goedkoopste hotels in Duitsland met een overnachting in de maand December vind je hier. Bezoek zo sfeervolle kerstmarkten in de leukste steden van Duitsland. Wij hebben de beste en goedkoopste hotels en aanbiedingen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Ook voor een romantische weekendje weg zijn deze hotels zeer geschikt.Düsseldorf
Kerstmarkten in Düsseldorf zijn een ware belevenis en het is een van de mooiste markten in Duitsland. Met sfeervolle verlichting en bijzondere kraampjes is het goed toeven in deze winterstad! Ontdek de speciale thema's die aan de verschillende kerstmarkten zijn gegeven. Bezoek deze prachtige kerstmarkt in Düsseldorf en boek een hotel in de mooiste tijd van het jaar.

Openingstijden 2013: 21 november - 23 december
Nu vanaf € 29,- p.p. per nacht
   Dusseldorf Kerstmarkt
München
De kerstmarkt in München is een van de meest sfeervolle en geliefde in Duitsland. Met meer dan 200 feestelijk aangeklede kerststallen op het Marienplatz is de stad perfect om een dag rond te struinen. De historische setting, de romantische kerstlichtjes, en de lieflijke kraampjes zorgen voor een speciale kerstsfeer.

Openingstijden 2013: 25 november - 24 december
Nu vanaf € 22,50,- p.p. per nacht
   
Munster
De Kerstmarkt transformatie van Munster wordt met de jaren mooier. De kerstmarkt bevindt zich in het verlichte oude kwartier van de stad. De meer dan 250 kraampjes en 6 markten bevinden zich dicht bij elkaar. Ervaar de kerst in Munster tijdens deze gezellige kerstperiode en boek nu een hotel tegen de scherpste prijzen!

Openingstijden 2013: 25 november - 23 december
Nu vanaf € 31,50,- p.p. per nacht
   

 

 

Aanbiedingen Belgie

Kerstmarkten in Belgie bezoeken? De goedkoopste hotels in België met een overnachting in de maand December 2013 vind je hier. Wij hebben de beste hotels voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Bezoek sfeervolle kerstmarkten in leukste steden van België en boek nu hotels tegen de scherpste prijs. Ook voor een weekendje weg zijn deze hotels zeer geschikt.
Antwerpen
De grootste kerstmarkt in Antwerpen vindt plaats op de Groenplaats, in het stadscentrum. Kraampjes hebben onder andere kerst accessoires, cadeautjes, snoep en decoratie. Ook is er een ijsbaan voor schaatsplezier!

Openingstijden 2013: 7 December - 31 December
Nu vanaf € 24,50,- p.p. per nacht
   Dusseldorf Kerstmarkt
Brussel
De Kerstmarkt zal zijn jaarlijkse Winter Wonderland weer uitstallen op de Place Saint Catherine. Een kerstmarkt met schitterende lichtjes, heerlijke aroma's en een heleboel kraampjes. Verder is er een ijsbaan waar iedereen plezier kan beleven.

Openingstijden 2013: 29 november - 5 Januari 2014
Nu vanaf € 22,50,- p.p. per nacht
   
Brugge
De stad Brugge komt tot leven in December met zijn vele kraampjes en straatverkopers. Er worden handgemaakte cadeautjes verkocht tijden Kerstmis. Het stadsplein heeft een prachtige kerstboom en een ijsbaan. Drink ook wat Gluhwein als je over de markt loopt!

Openingstijden 2013: 24 November - 2 Januari 2014
Nu vanaf € 32,50,- p.p. per nacht
   

 

 

Aanbiedingen Nederland

Kerstmarkten Nederland bezoeken in 2013? De goedkoopste hotels in Nederland met een overnachting in de maand December vind je hier. Wij hebben de beste hotels voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Bezoek zo de leukste kerstmarkten van Nederland in de leukste steden. Boek hier hotels tegen de scherpte prijs en beleef het echte kerstgevoel. Ook voor een weekendje weg zijn deze hotels zeer geschikt.
Maastricht
Rond Kerstmis wordt het centrum van Maastricht omgetoverd in een grote Kerstmarkt. In het centrum ligt het Winterland bij de Vrijthof met een groot reuzenrad. Ook is er een kermis met concerten, muziek en danseressen. Eet lekkere oliebollen, poffertjes of braadworsten op de markt!

Openingstijden 2013: 30 November - 30 December
Nu vanaf € 35,- p.p. per nacht
   Dusseldorf Kerstmarkt
Valkenburg
De Kerstmarkt van Valkenburg wordt elk jaar gehouden in de oude tunnels en grotten die het dorp rijk is. Er is dit jaar een nieuwe grot toegevoegd wegens het overweldigende success van de markt in de Gemeentegrot.

Openingstijden 2013: 15 November - 22 December
Nu vanaf € 29,50,- p.p. per nacht
   

Ontdek hier de leukste hotels voor een nachtje weg of klik door naar aanbieders met geheel verzorgde busreizen naar gezellige kerstmarkten in Nederland, Duitsland of elders in Europa. Liefhebbers van kerstinkopen doen zoeken niet langer naar aanbiedingen van kerstreizen in 2014. Geniet van sfeervolle kerstmarkten in de leukste steden en boek een heerlijk weekendje weg of complete stedentrip. Dagtochten en goedkope busreizen naar sfeervolle kerstmarkten, complete kerstreizen en hotels met kerstarrangementen boeken start voortaan op travelmap.nl.

Aanbieders Kerstreizen

 

Kerstreizen & Kerstmarkten Kerstmarkten 2014

Kerstreizen Top Kerstmarkten

Kerstreizen Aanbiedingen Kerstreis Aanbieding!

 

 

Top Kerstmarkten

Vind hier de beste kerstmarkten op een rijtje inclusief de beste hotel aanbiedingen. Bezoek zo de beste kerstmarkten in december 2014 tijdens een heerlijke stedentrip of romantisch weekendje weg. Wij hebben nog meer hotels voor lage prijzen in de volgende andere steden:

 

 

Complete Stedentrip?

Stel zelf je stedentrip samen via travelmap.nl. Vind hier de beste aanbiedingen en kies je eigen type vervoer. Vind zo complete stedenreizen met bus, auto of vliegtuig naar de leukste steden en bezoek sfeervolle kerstmarkten. Bekijk hier alle aanbiedingen en boek nog vandaag je complete stedentrip voordelig.

 

Contact


Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.


Kerstmarkt hotel aanbiedingen en geheel verzorgde stedentrips vergelijken en boeken begint hier!