Baia Imperiale

Adres: Via Panoramica, Rimini, Italië.
Aantal hotels
211
Bekijk Booking.com »
Gemiddelde beoordeling

Bekijk reviews »

Waar ligt Baia Imperiale

Ontdek Rimini op de interactieve kaart

Reviews Baia Imperiale

 • Flashy and Dashy
  Dit is een van de disco's waar je moet zijn geweest... zekers te weten! Allemaal naar the armani house.. maar vraag eerst wel hoeveel entree kost. Je zou er namelijk nog eens raar van op kunnen kijken.

  Door Anoniem op dinsdag 1 juli 2008

 • Baia Imperiale
  Na een reis van 18uur, file en regen in Zwitserland kon onze eerste dag niet slechter, maar toen we op 200m van onze hotel baia imperiale wisten ligge was alles prima, 30€inkom voor een zaterdag op vakantie, voor een entree voor zo een mega avond hadde we met 7 vrienden een rekening achter gelaten van , nooit eerder zo een sjieke zaak zaak gezien, versuz nox kokorico en de hele kusmnkloete van belgie kan er nu nie en nooit aan tippe, ik zal baia snel terug zien, een aanrader voor wie nog niet geweest is, kweet niet als julie dat wisten maar, voor diegene die al zijn geweest kunnen vertellen tege anderen dat ze in het huis van giorgio armani geweest zijn baia see ya xxx

  Door Anoniem op dinsdag 11 augustus 2009

 • Prachtige disco!
  Mega mooi en alle zalen hebben iets extra's zoals MC's of drummers. Wel extreem duur. Once in a lifetime, maar ook een Try before you Die!

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • Riccione feest center
  Riccione is ook echt te gek!! Daar zijn alle hippe clubs en leuke mensen, geen Nederlandse kroegen, wel een mooie boulevard!

  Door Anoniem op zondag 1 juni 2008

 • the empire strikes back...
  wat je zeker niet mag missen is de Baia emperiale dat is namelijk de grootste discotheek van heel europa en dan ook meteen de mooiste , het was enorm gewoon geen woorden voor, als je het intikt op google snap je meteen wat ik bedoel.

  Door Anoniem op vrijdag 1 augustus 2008

 • Baia Imperiale
  Ik kan mij niet voorstellen dat iemand hier niet enthousiast vandaan komt. Wij zijn speciaal van Florence naar de Baia gereden. Ik heb echt een top avond gehad. Je kijkt je ogen uit in deze geweldige club. Een absolute aanrader.

  Door Anoniem op vrijdag 11 juli 2008

 • Baia ImperialeBaia Imperiale
  Helemaaaal het einde! We hadden het idee in een historisch pand te zitten. Het ziet er allemaal gelikt uit. Ik vond het ook niet erg om dikke entree te betalen. Binnen zagen we een zwmbad en allemaal verschillende ruimten. Mooiste club waar ik ooit ben geweest.

  Door Anoniem op woensdag 11 juni 2008

Toon alle beoordelingen Geef uw mening over Baia Imperiale

Wat vindt u nog meer leuk om te doen?

Ontdek alle spots.